Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Familieejet hotel og konferencecenter uden for Karlstad

I hjertet af Värmland, nogle kilometer uden for den solbeskinnede by Karlstad, bydes du velkommen på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens. Hotellet tilbyder ophold, spisning, konference og en lang række arrangementer, som involverer både dans og musik. I sommerperioden er hotellets opvarmede udendørs pool åben, hvilket er populært blandt både børn og voksne.

Hotelværelser i litteraturens tegn

Hotellet tilbyder pæne og rummelige værelser med høj komfort. Nogle af værelserne er indrettet med inspiration i Selma Lagerlöf og Gustaf Fröding, og enkelte af dem er også navngivet efter enten bøger eller digte af de to forfattere. Der er desuden to suiter med egen jacuzzi, hvis du vil gøre dit ophold ekstra luksuriøst.


Konference, restaurant, relaxafdeling og pool

Hvis du er på udkig efter et konferencehotel i Värmland, er dette hotel et godt valg. Her er konferencelokaler med plads til op til 400 deltagere. I hotellets restaurant, Emilia, kan du indtage både morgenmad, frokost og aftensmad, og her afholdes også aftener med middag og dans til levende musik. Desuden er der en relaxafdeling med fitnessrum, forskellige typer sauna og jacuzzi. Om sommeren kan du også tage en kølende dukkert i hotellets udendørs pool.


Oplev Karlstad

I Karlstad, som ligger i Värmland, er der meget at se og tage sig til. Byen har et rigt kulturliv med teater, opera, museer, koncerter og meget mere. Du kan for eksempel besøge kunstgalleriet Sandgrund, hvor du primært kan se værker af akvarelmaleren Lars Lerin, men også af andre gæsteudstillere. Hvis du besøger Karlstad sammen med familien, er byparken Mariebergsskogen afgjort et besøg værd. Parken har legepladser, dyrepark, minitogbane, badeområde, skøjtebane og flere andre spændende aktiviteter.

Kundevurderinger: 4,1/5 (2.670 anmeldelser)
Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Höjdgatan 3, 654 68 Karlstad

Telefon: +46 54670000

E-mail: info@gustaffroding.se

Legendariske poolparties

Den opvarmede pool på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens har nærmest ikonisk status i erindringen hos lokalbefolkningen i Karlstad. Mange husker de episke poolparties med hundredvis af gæster, som hver sommer blev afholdt omkring poolen, med poolbar og grillbuffet.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant BW Gustaf Fr ding

Restaurant Emilia

I hotellets restaurant kan du som gæst indtage en lækker morgenmad, frokostbuffet og middag a la carte. Her serveres hovedsageligt svensk husmandskost med faste klassikere såsom en rejemad og dagens ret. Fra restauranten er der en flot udsigt mod hotellets gårdhave og den dejlige pool.

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Wine cellar

Vinkælder

Via en vindeltrappe fra hotellets Fröding shop kommer du ned til grundfjeldet og hotellets egen vinkælder.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hunde er velkomne i særlige hundeværelser uden ekstra omkostninger.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har en stor parkeringsplads med 200 pladser, som kan benyttes gratis af hotellets gæster. Der er også ladestandere til elbil, hvor du afregner efter forbrug.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sauna
  • Safety boks
  • Konferencelokaler
  • Tilgængelige faciliteter
  • Udendørspool
  • Ismaskine
  • Gratis parkering
  • Accessible parking
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Ekspres udtjekning
  • Wi-fi
Relax BW Gustaf Fr ding

Relaxafdeling

Lej en behagelig badekåbe og et par tøfler, og nyd en afslappende stund i hotellets relaxafdeling. I relaxafdelingen er der dampbad, sauna, jacuzzi og kolde brusere. Tøflerne må du tage med hjem!

Pool BW Gustaf Fr ding

Pool

Om sommeren, når solen bager, og vinden er lun og mild, åbner hotellet sin dejlige udendørs pool. Her kan du bade og køle af eller sole dig i en af de behagelige liggestole.

Gym BW Gustaf Fr ding

Fitnessrum

Hotellet har et veludstyret fitnessrum med løbebånd, crosstrainer, motionscykel og romaskine. Derudover er der håndvægte, vægtstænger med forskellige vægtskiver, en multimaskine og andre traditionelle redskaber såsom bænke og pilatesbolde.

Childrens Playroom BW Gustaf Fr ding

Legerum

Hvis du rejser med børn, har hotellet et spændende legerum, hvor de kan slippe fantasien løs og brænde noget energi af.

Møder og konference

163

Hotelværelser

9

Mødelokale

410

Bio opstilling

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens er et af Värmlands største konferencecentre. Hotellet har ni konferencelokaler, hvoraf tre er grupperum. Der er desuden gode muligheder for at kombinere konferencen med forskellige aktiviteter og overnatning.

Konferencebooking

E-mail: konferens@gustaffroding.se

Telefon: +46 54670050

  • Värmlandssalen

    Number of personsMax 410 gæster
    Area265 m2

    Värmlandssalen er hotellets største lokale med en loftshøjde på over fem meter og et skønt lysindfald. Salen er velegnet til store foredrag og messer, men også til festmiddage og andre private arrangementer. Lokalet er udstyret med teleslynge.

  • Alsterdalen

    Number of personsMax 70 gæster
    Area70 m2

    Lokalet Alsterdalen er opkaldt efter Alsters Herrgård, hvor Gustaf Fröding blev født. Det er et populært og flot lokale, som er meget fleksibelt og kan åbnes helt op mod hotellets restaurant.

  • Dungen

    Number of personsMax 70 gæster
    Area67 m2

    Dungen er et mellemstort lokale, der egner sig til forskellige typer af konferencer og foredrag. Navnet stammer fra Gustaf Frödings digtsamling Stänk och flikar, hvor Dungen beskrives som et kærlighedsfuldt sted.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.