Best Western Hotel Svava

Byhotel i hjertet af Uppsala

I kvarteret Svava i det centrale Uppsala finder du Best Western Hotel Svava. Her bydes du velkommen på et moderne indrettet hotel i et område med rødder tilbage til 1800-tallet. Hotellet har en god placering i centrum tæt på togstationen.

Moderne værelser

Her overnatter du i veldesignede og smagfuldt indrettede værelser holdt i neutrale farver, som sikrer ro og fred. Du kan vælge at bo i et enkeltværelse, et dobbeltværelse, et familieværelse eller en ekstra rummelig studiolejlighed. Hotellet har i alt 128 værelser, som alle har vinduer og et dejligt lysindfald.


Morgenmadslokale, bar og konferencelokale

I hotellets hyggelige morgenmadslokale serveres der hver dag en dejlig buffet for hotellets gæster. I løbet af dagen kan du også snuppe en kaffe eller en let snack i lobbybaren. Hen under aften serveres der endvidere vin og øl. Lobbyen er et godt sted at få klaret de sidste af dagens arbejdsopgaver, men hvis du helst vil kunne lukke verden ude og holde et mere formelt møde, er det også muligt at leje hotellets konferencelokale.


Uppsala
Uppsala er på flere måder en historisk interessant by. Siden 1164 har Uppsala i kraft sin status som ærkebispesæde været Sveriges kirkelige centrum, og som turist i byen må du ikke gå glip af et besøg i Uppsala domkirke, som er en af byens største seværdigheder. Uppsala har også den ældste højere læreanstalt i Norden, nemlig Uppsala universitet. Uppland er desuden en af de regioner i Sverige, der har den største koncentration af fortidsminder fra vikingetiden, og Uppsala har flere museer, som viser unikke originalfund fra tidsperioden.

Kundbetyg: 4,2/5 (2 169 omdömen)
Best Western Hotel Svava

Bangårdsgatan 24, 751 44 Uppsala

Telefon: +46 18 130030

E-post: info@hotelsvava.se

Lobby

Galleri Zeitgeist

Når du besøger Best Western Hotel Svava, vil du opdage, at der hænger nyskabende kunst i hotellets lobby. Kunsten stammer fra Galleri Zeitgeist, som samarbejder med ca. 400 kunstnere rundt omkring i Sverige. Zeitgeist arbejder for at synliggøre kunstnerne og viser deres værker på steder, hvor der er en vis gennemstrømning af mennesker – f.eks. på hoteller. På billedet ser du et udsnit af Imaginary Nature af Carina Flow.

Välj rum

Erbjudanden

Check ind for 795 SEK/nat

Sikke et godt tilbud, hva'? Benyt lejligheden til at tage en weekend, en miniferie, eller rejs til Uppsala i vinterferien eller påskeferie til denne superpris!

Använd bokningskoden

Klicka på knappen så hamnar bokningskoden i sökrutan:

Mat & Dryck

DSC

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby

Lobbybar

Hotellet har en hyggelig lobbybar, hvor du kan slå dig ned i behagelige lænestole med en kaffe, et glas vin eller en øl. Baren tilbyder også en enkel menu. Her kan du læne dig tilbage i selskab med kollegerne efter arbejde eller efter en dag i byen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:30

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Husdjur

Kæledyr er tilladt på en af hotellets etager mod et gebyr på 100 SEK pr. kæledyr pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i Svava parkeringshus på Dragarbrunnsgatan 52 i samarbejde med Aimo Park. Køb din billet i hotellets reception.


Övriga tjänster

  • Tilgængelige faciliteter
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Renseri
  • Receptionen er åben 07.00 - 22.30
  • Ismaskine
  • Lounge/bar
  • Safety boks

Möten & Konferens

Hotellet har et mødelokale, som består af to afdelinger. Den ene afdeling har et bord med stole, og den anden afdeling minder mere om en stue med en sofagruppe, hvor I kan holde pauser under mødet.

Konferensbokning

E-post: info@hotelsvava.se

Telefon: +46 18 130030

  • Mødelokale

    Number of personsMax 8 gäster
    Area30 m2

    Et lyst og behageligt lokale med udsigt over Uppsala hovedbanegård. Her kan I holde både møder og mindre konferencer eller tage en fordrink i loungeafdelingen.

Varför Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.