Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotell Hudik

Centralt og hyggeligt hotel i Hudiksvall

Det er en god idé at bo på Best Western Hotel Hudik, uanset om du besøger Hudiksvall som turist eller forretningsrejsende. Der er konferencerum til dem, der er på forretningsrejse og skal holde møde, samt en skøn udendørs pool. I Hudiksvall er du tæt på både byliv og naturoplevelser!

Hyggelige værelser 

Hotelværelserne er indrettet i en hyggelig og varm stil med forskellige tapeter og nøje udvalgt kunst af svenske kunstnere som Mårten Andersson og Peter Dahl. Du kan vælge værelser i kategorierne standard, superior og deluxe. Desuden er der familieværelser, hvis du rejser med hele familien eller vennegruppen. Hotellet tilbyder desuden projektophold. 


Mad, motion og pool 

Hotellet har en lobbybar, hvor du kan nyde forskellige drinks og enklere mad. Hvis du ønsker at holde træningen ved lige under dit ophold, kan du besøge hotellets fitnessrum. Derudover er der en sauna, som alle gæster har gratis adgang til. Om sommeren, når solen er på sit højeste, åbner hotellet også sin udendørs pool, hvor du kan tage en kølig dukkert. 


Tæt på by og natur 

Takket være hotellets centrale beliggenhed i Hudiksvall er du tæt på butikker, restauranter, caféer og hyggelige strøg. Du skal heller ikke gå langt for at komme ud i skoven og naturen. I området er der vandre- og cykelstier, der fører til smukke skove, søer, udsigtspunkter og kystlandskaber.

Kundevurderinger: 4,2/5 (1.036 anmeldelser)
Best Western Hotell Hudik

Norra Kyrkogatan 11, 824 30 Hudiksvall

Telefon: +46 650 541000

E-mail: info@hotellhudik.se

Breakfast Area BW Hotell Hudik

Fra torvehal til hotel

Da ejendommen i 1955 blev købt for at blive ombygget til hotel, var der en torvehal i bygningen. For at hylde bygningens historie er hotellets morgenmadslokale derfor designet og indrettet med inspiration fra det hyggelige torvehalsmiljø.

Vælg værelse

Mad og drikke

Lobbybar BW Hotell Hudik

Lobbybar

I hotellets lobbybar tilbydes enklere retter og dejlige drinks. Sæt dig til rette efter en lang dag med noget godt i glasset eller lettere mad.

Breakfast BW Hotell Hudik

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hunde og katte er velkomne på nogle værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. ophold og dyr.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering på et begrænset antal pladser. Der er to ladestandere til elbiler. Handicappladser kan reserveres i forvejen, men det er desværre ikke muligt at reservere andre pladser.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Udendørspool
  • Wi-fi
  • Konferencelokaler
  • Ismaskine
  • Gratis parkering
Gym BW Hotell Hudik

Mini-gym og sauna

Som gæst på Best Western Hotel Hudik har du gratis adgang til hotellets fitnessrum og sauna. I fitnessrummet er der løbebånd, spinningcykel, multigym-træningsmaskine, håndvægte, kettlebells, balancebold og mavehjul.

Pool

Udendørspool

I de varme sommermåneder åbner hotellet sin udendørs pool for alle hotelgæster. Her kan du læne dig tilbage i en liggestol eller tage en kølig dukkert!

Møder og konference

67

Hotelværelser

3

Mødelokale

35

Bio opstilling

Hotellet tilbyder et konferencerum og to grupperum. I tilslutning til lokalerne er der en dejlig lounge med en behagelig sofa og lænestole, der er ideelle til pauser og mingling. Vand og snacks er inkluderet i lejen.

Konferencebooking

E-mail: info@hotellhudik.se

Telefon: +46 650 541 000

  • Agö

    Number of personsMax 35 gæster
    Area40 m2

    Lyst og luftigt lokale med fleksibel møblering. Velegnet til forskellige typer arrangementer såsom konferencer, præsentationer og mellemstore møder.

  • Kråkö

    Number of personsMax 6 gæster
    Area10 m2

    Grupperum med plads til seks personer og med fast møblering. Velegnet til separat arbejde eller mindre møder.

  • Drakö

    Number of personsMax 6 gæster
    Area10 m2

    Grupperum med plads til seks personer og med fast møblering. Velegnet til separat arbejde eller mindre møder.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.