Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotell Nordic Lund

Hotel med historisk charme i det centrale Lund

I hjertet af Lunds historiske centrum og i en af byens ældste bygninger bydes du velkommen til Best Western Plus Hotell Nordic Lund. Her er der tidstypiske og charmerende detaljer fra tidligere århundreder, såsom synlige bjælker, den oprindelige skorsten og skrå vinkler.

Veludstyrede og charmerende værelser
Hotellet består af flere bygninger, hvoraf den ældste blev opført allerede i 1781, og den anden i 1818. Cirka to hundrede år senere tilføjede man den tredje del og formede dermed den nuværende hotelejendom. Uanset hvilken type værelse du booker på Best Western Plus Hotell Nordic Lund, kan du forvente dejlig indkvartering med charmerende detaljer, der vidner om bygningens historie. Derudover har alle værelser eget tekøkken med køleskab, komfur, mikrobølgeovn, elkedel, opvaskemaskine og husholdningsredskaber. Her kan du med andre ord lave din egen mad på værelset, hvis du ønsker det. Nogle værelser har også egen altan eller terrasse.


Morgenbuffet, fitnessrum og vaskerum

Når du bor på dette hotel, er en velsmagende morgenbuffet med både varme og kolde retter inkluderet. Derudover er der et fitnessrum med forskellige maskiner til både konditions- og styrketræning samt et fælles vaskerum, som kan benyttes gratis. Når vejret tillader det, kan du også slå dig ned i hotellets hyggelige indergård.


Kulturbyen Lund

Lund byder på en vidunderlig blanding af maleriske brostensbelagte gader, folkemylder og kultur, og du kan finde ro i naturen uden for byen. Midt imellem byens hyggelige caféer og butikker ligger Botanisk Have, som er en grøn oase med både drivhuse, historie og kunst. Derudover kan du besøge Lunds kunsthal, domkirken og flere forskellige museer. Uden for bymidten kan du opleve Uppåkra Arkæologiske Center, besøge Sveriges mindste nationalpark, Dalby Söderskog, spille golf eller vandre langs Skåne-ruten over Romeleåsen.

Kundevurderinger: 4,4/5 (811 anmeldelser)
Best Western Plus Hotell Nordic Lund

Östra Mårtensgatan 5, 223 61 Lund

Telefon: +46 46 378 00 70

E-mail: info@nordiclund.se

Original frise fra 1700-tallet

Da bygningens facade skulle renoveres i forbindelse med åbningen af Best Western Plus Hotell Nordic Lund i 2015, ønskede man at bevare så meget af bygningskonstruktionens historie som muligt. I forbindelse med renoveringen blev der fundet en original frise, der sad på bygningen mellem 1856 og 1986. Efter et stukarbejde udført af Hans Räthel pryder frisen igen den smukke bygning, men denne gang i beton i stedet for keramik.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Plus Hotell Nordic

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

I samarbejde med Q-Park tilbyder hotellet parkering på Laboratoriegatan mod et gebyr på 290 SEK i døgnet. Billetten kan hentes og betales i hotellets reception.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Sen udtjekning
Gym BW Plus Hotell Nordic

Lille fitnessrum

 På hotellets anden etage er der et lille fitnessrum, som er udstyret med crosstrainer, motionscykel, løbebånd, multimaskine til styrketræning, pilatesbold og pilatesmåtte. Fitnessrummet kan benyttes gratis af hotellets gæster.

Møder og konference

Hotellet har ingen traditionelle konferencelokaler, men kan tilbyde morgenmadslokalet til mere uformelle møder, der ikke kræver projektor eller andet teknisk udstyr. Kontakt hotellet for at få mere information herom.

    Hvorfor Best Western Plus?

    Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.