Facebook Twitter Google Plus Youtube

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

BW Premier Collection - hoteller på førsteklasse

BW Premier Collection er en samling af eksklusive hoteller, der er nøje udvalgt til dem, som forventer førsteklasses service, design og komfort på sin rejse. Hotellerne i BW Premier Collection skal være mindst 4-stjernet, og de skal desuden have et ekstraordinært godt ry blandt sine gæster. Det er desuden et krav at disse hoteller er centralt placeret i en storby, er et førsteklasses resort eller at de på anden vis er et unik produkt.

BW Premier Collection hoteller kan bookes via Best Westerns reservationskanaler, og medlemmer af Best Western Rewards får ligeledes bonuspoint på disse hoteller.

Her er de hoteller, der er udvalgt til at indgå i BW Premier Collection i Skandinavien:

Gl. Skovridergaard, Silkeborg

Gl. Skovridergaard ligger fredeligt ved de smukke søer i udkanten af Silkeborg - med ideel mulighed for afslapning og fordybelse. Denne historiske skovridergård, og tidligere kuranstalt, er smukt placeret i sin egen store og flot anlagte park. Indendørs bydes gæsterne velkommen i en indbydende og varm atmosfære, hvor gæstens behov altid er i fokus. 
Marienlundsvej 36
8600 Silkeborg
Tlf: 87 22 55 00 
E-mail: glskov@glskov.dk

V Hotel Helsingborg, Helsingborg

V Hotel Helsingborg er et hotel for rejsende, der værdsætter central indkvartering, personlig opmærksomhed og en varm atmosfære. Hotellet
har 49 værelser, hvor ikke to er ens. De er individuelt indrettede af Karin Jakobsson, som også stod for resten af hotellets indretning. Alle værelser er nyrenoverede i 2014/2015.

I Jacob Hansen Hus, som ligger overfor hotellet, er der syv mødelokaler med en kapacitet på 140 personer.
Fågelsångsgatan 1
252 20 Helsingborg
Tlf: (+46) 042 - 14 44 20
E-mail: info@hotellviking.se

Pop House Hotel, Stockholm

Velkommen til Stockholms hyggeligste boutique-hotel. Hos os har vi fokus på både design og komfort, hvilket gør os til et ideelt hotel for både forretnings- og fritidsrejsende. I hoteldelen af denne unikke bygning finder du de 50 designer-værelser, alle med aircondition. Vi deler huset med ABBA-museet.
Djurgårdsvägen 68
115 21 Stockholm
Tlf: (+46) 08 502 541 40
E-mail: info@pophousehotel.se

Hotel Kung Karl, Stockholm

Hotel Kung Karl ligger i centrum af Stockholm, og som som gæst på hotellet er du derved tæt på nærmest alt, hvad byen har at tilbyde. I de moderne kvarterer rundt om Stureplan finder du Stockholms
bedste shopping-gader samt mange af byens mest populære restauranter.

Der er værelser for enhver smag, alt fra antikviteter
i gustaviansk stil til moderne design med tapeter, som skiller sig ud. Så find dit eget favorit værelse på dette traditionsrige og anerkendte hotel.
Birger Jarlsgatan 21
111 87 Stockholm
Tlf: (+46) 08-463 50 00 
E-mail: info@hotellkungcarl.se

NoFo Hotel, Stockholm

Bo i et af Stockholms ældste og samtidig mest pulserende kvarterer. Södermalm var længe et typisk arbejderkvarter, og her hersker en helt unik stemning. I midten af det livlige kvarter finder du dette charmerende hotel i en bygning fra 1780.

På NoFo Hotel har vi forsøgt at bevare charmen i denne smukke bygning. Værelserne er stilfuldt møblerede i Gustaviansk stil i kombination med
moderne detaljer. Velkommen til vores oase.
Tjärhovsgatan 11
116 21 Stockholm
Tlf: (+46) 08 503 112 00
E-mail: info@nofo.se

The Winery, Stockholm-Solna

Lige uden for Stockholm finder du denne unikke
hoteloplevelse. Hotellet har 184 værelser samt uforglemmelig tagterrasse med swimmingpool. Som noget helt særligt har hotellet sin egen vinproduktion, og som gæst kan du følge hele produktionsprocessen. På hotellet finder du desuden en af Sveriges bredeste udvalg af vine samt en restaurant, hvor vin er i fokus, og hvor menuen afspejler sæsonen.
Rosenborgsgatan 20
169 74 Solna
Tlf: (+46) 08-14 60 00
E-mail: info@thewineryhotel.se

HavsVidden, Geta

Velkommen til et ganske unikt sted. Placeret på
den nordlige spids af øen Åland råder dette typiske hotelkompleks over 2,4 km privatejet kystlinje og 58 hektar jord. Her findes vi og havet - intet andet. HavsVidden er et sted for livsnydere, og det er ideelt for fordybelsesarbejde såvel som rekreation. Nyd havet og den storslåede natur. Komplekset består af hotellet med konferencefaciliteter, pool og sauna-faciliteter samt 42 klippehuse, hvoraf ca.
25 er lejet ud af til gæster af hotellet.
Havsviddsvägen 90
223 40 Geta, Åland
Tlf: +358 (0) 18 494 08
E-mail: info@havsvidden.com
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.