Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Ilulissat

Den smukkeste udsigt i Ilulissat

Hotel Ilulissat er et moderne lækkert hotel med international stemning og naturen som kulisse. Her er både tagterrasse med formidabel udsigt til isbjerge og havet, en delikat restaurant, fitnessrum og legerum til de mindste. Derudover tilbyder hotellet fornemme konferencefaciliteter og alle gæster tilbydes transport til og fra lufthavnen.

Hotel Ilulissat fortæller historien om det fascinerende Grønland. Først og fremmest igennem det venlige og professionelle personale, der alle taler engelsk, dansk og grønlandsk. Fortællingen opleves overalt fra farvevalget i lobbyen, kunsten på væggene, maden i restauranten og naturligvis udsigten fra alle rum, der kan beskrives med et ord: Fortryllende.


Værelser og konferencer

Hotellet er et af øens største og har 78 moderne værelser fordelt på 5 forskellige typer, hvorfra der overalt er udsigt til den enestående omkringliggende natur, i form af Ilulissat by og Ilulissat isfjord. På hotellet er der både fitnesscenter, fælles opholdsstue, tagterrasse og et herligt legerum til børnene. Hotellet er også eftertragtet til forretning og har hele seks fleksible mødelokaler.


Rooftop restaurant

Der hvor himmel og hav mødes, ligger restaurant Rooftop. Det føles i hvert fald sådan, når man nyder den bjergtagende udsigt over Ilulissat. Rooftop ligger bogstavelig talt på toppen af Ilulissat og restauranten er en del af "Meet the locals", som er et koncept, der indbefatter samarbejde med lokale og tilbyder derfor sæsonbestemte råvarer.


Byens bedste placering

Byen Ilulissat er smukt placeret på kanten af Isfjorden, som er en del af Grønlands største bugt, Diskobugten. I bugten ligger fire byer hvor Ilulissat er hovedbyen og kendt for sin overdådige isfjord. Diskobugten er et kendt tilholdssted for hvaler i mange forskellige arter, der enten har hjemme i området eller kommer dertil om sommeren. Hvalerne svømmer tæt på land og trives i store dele af Diskobugten og især ved Ilulissat isfjord ses hvaler hele sommeren.

Kundevurderinger: 4,3/5 (224 anmeldelser)
Best Western Hotel Ilulissat

Kaaleeraq Poulsenip Aqq. 6, 3952 Ilulissat

Telefon: +299-94 76 00

E-mail: booking@hotel-ilulissat.gl

SA

Ilulissat isfjord

Navnet Ilulissat betyder ”isfjelde” på grønlandsk og er noget af det, som tiltrækker mange turister. Fra hotellet er der udsigt til Ilulissat by og isfjord – sidstnævnte er i gåafstand. Ilulissat isfjord var det første sted i Grønland, der blev optaget på UNESCOs Verdensarvliste og som gæst er du ikke i tvivl om hvorfor. Synet er ganske spektakulært.

Vælg værelse

Mad og drikke

Dinner and wine

Restaurant med udsigt

Restaurant Rooftop ligger på toppen af hotellet, som også er toppen af Ilulissat. Her serveres velsmagende mad lavet på lokale råvarer i høj kvalitet.  Fra restauranten er der en enestående udsigt udover Ilulissat isfjord, uanset om man sidder inde eller udendørs.

DSC

Nyd en varm drik på tagterassen

Øverst på hotellet er tagterrassen hvor hotellets gæster kan nyde en kop varm eller koldt mens den fortryllende udsigt over Ilulissat nydes med Diskobugten i baggrunden. Hvem ved, måske ses Nordlyset, hundeslæder eller en hval i den verdensberømte isbugt.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 10:00


Barn

To børn op til 12 år bor gratis med to betalende voksne.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Hotellet har en privat parkeringsplads, der er gratis for hotellets gæster.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Skopudsning maskine
  • Børneaktiviteter
  • Wi-fi
  • Tilgængelige faciliteter
  • Ismaskine
  • Gratis transfer til lufthavn
  • Gratis parkering
Fitness equipment

Aktiv ferie

På hotellet er der et fint fitnessrum, så kondien kan holdes ved lige. For energiske børn er der også et legerum hvor energien kan brændes af og latteren fylde rummet.

Møder og konference

78

Hotelværelser

6

Mødelokale

56

Bio opstilling

Hotel Ilulissat bruges ofte til møder og afholdelse af konferencer, da hotellet er et af øens største og udstyret med hele 6 veludstyrede og fleksible mødelokaler. Flere af lokalerne kan slås sammen eller åbnes op i forlængelse af hinanden. 5 af lokalerne har dejligt lysindfald med udsigt til den bjergtagende natur. Se lokalerne i den særlige 3D animation på dette link.

Konferencebooking

E-mail: booking@hotel-ilulissat.gl

Telefon: 00299 94 76 00

  • Mødelokale 1

    Number of personsMax 56 gæster

    Stort mødelokale, der ligger midt imellem hotellets andre lokaler. I bio-sitting kan her sidde 56 personer. Lokalet er lyst med højt til loftet

  • Mødelokale 2

    Number of personsMax 10 gæster

    Dejligt mindre lokale med vinduer og fint lys. I bestyrelses-opsætning kan her sidde 10 personer

  • Mødelokale 3

    Number of personsMax 10 gæster

    Dejligt mindre lokale med vinduer og fint lys. I bestyrelses-opsætning kan her sidde 10 personer

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.