Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen


Book rum

Rum 1

OK
Min reservation

Best Western hoteller - Danmark

Her kan du søge blandt alle danske Best Western hoteller. Vi har hoteller fordelt over hele landet inklusiv alle større danske byer. Samtlige hoteller er privatejede og hvert hotel har sin egen unikke karakter og charme. Engageret værtskab sætter  sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens.

Nedenfor kan du læse mere og lave en reservation på samtlige af vores danske hoteller. Du kan også få et overblik via vores kortoversigt

Byer hvor du finder de danske Best Western hoteller: 

Aalborg - Best Western Prinsen Hotel

Midt i Aalborg lige overfor byens banegård ligger dette hyggelige hotel med 25 rum. Fra hotellet er der kort gåstand til Aalborg Kongres & Kultur Center, shopping og den berømte Jomfru Ane Gade, hvor du kan finde  udsøgte restauranter og massevis af festlige barer.

Aalborg - Best Western Hotel Scheelsminde

På en forhenværende herregård finder du dette flotte hotel. Hotellet har egen park, og det er et oplagt sted at koble af og nyde de smukke omgivelser.

Med 96 værelser, indendørs pool, spa, restaurant og andre eksklusive faciliteter har hotellet noget at tilbyde enhver gæst.

Aarhus - Best Western Plus The Mayor Hotel

Dette hotel er centralt placeret i Aarhus. Massevis af spændende tilbud i gåafstand fra hotellet, der er placeret lige ved byens velkendte og unikke rådhus.

Hotellet har 162 værelser, og som noget særligt har hotellet sit eget bageri, der serverer friskbagt økologisk brød til hotellets gæster. 

Fredericia - Best Western Plus Hotel Fredericia

Beliggende i et rekreativt omåde i Fredericia finder du dette nyligt renoverede hotel med smuk udsigt til både park og sø.

Hotellet har 118 moderne værelser, egen restaurant og et stort udvalg af konferencelokaler.

Fredericia - Best Western Kryb I Ly

Et meget charmerende hotel, der har til huse i en stråtækt og flot renoveret historisk storkro. På hotellet tilbydes et stort udvalg af faciliteter, der kan sikre et skønt og afslappende ophold.

Foruden de  77 værelser har hotellet blandt andet indendørs pool, sauna og egen restaurant.

Frederikshavn - Best Western Hotel Herman Bang

En bekvem og afslappet atmosfære kendetegner dette hotel. Foruden hotellets egen restaurant er der også mulighed for spa og wellnesscenter.

På hotellet er der 53 værelser, og med sin centrale placering i Frederikshavn har du et stort udbud af kulturelle og kulinarisk tilbud lige udenfor døren.

Herning - Best Western Plus Hotel Eyde

Høj standard og central placering er et af de mange kendetegn for dette populære Best Western Plus hotel. Der er i alt 119 værelser fordelt på luksussuiter,  juniorsuiter, business- og standardværelser i forskellige størrelser og indretning. 

Herudover huser hotellet blandt andet restaurant, bar, fitnessfaciliteter og sauna.

Holstebro - Best Western Hotel Royal 

Hotellet har en central beliggenhed ved byens smukke å og Musikteatret i Holstebro.  

I gåafstand fra hotellet findes mange spændende kulturelle tilbud, og fra flere af hotellets 40 værelser er der udsigt over byen og Storeå.  

Horsens - Best Western Jørgensens Hotel

Beliggende i hjertet af Horsens finder du dette Lichtenbergske palæ. Hotellet råder over 65 værelser, heraf 19 executive/superior-værelser og en Kongesuite.

Den historiske bygning samt alle værelserne er renoveret i smagfuld klassisk stil, og er en oplevelse i sig selv. 

København - Best Western Hotel City

Centralt placeret midt i København - lige bag ved Nyhavn, Kongens Nytorv og blot et par minutters gang fra Strøget

Dette stilfulde hotel har 81 værelser. Herudover har hotellet en hyggelig cafe, mødelokaler samt en dejlig morgenmadsrestaurant med en afslappet atmosfære.

København - Best Western Hotel Hebron

Med sin placering få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård er hotellet et perfekt udgangspunkt for forretning, møder og fornøjelse i København.

Hotellet har 99 værelser, og foruden en hyggelig morgenmadsrestaurant har hotellet en flot indrettet gårdhave. 

Odense - Best Western Hotel Knudsens Gaard

På dette hotel får du en sjælden kombination af landlig idyl og moderne komfort i form af bindingsværk, brosten, stil og elegance.

Hotellet har 77 værelser og er ideelt beliggende i forhold til både motorvej og Odense centrum. 

Randers - Best Western Plus Hotel Kronjylland

Dette Best Western Plus hotel er kendt for sit høje kvalitets- og serviceniveau. Hotellet er centralt placeret i Randers med nem adgang til byens mange attraktioner.   

Hotellet har 63 stilfuldt indrettede værelser, og i hotellets restaurant serveres traditionelle danske retter af højeste standard.

Silkeborg - Gl. Skovridergaard (BW Premier Collection)

Gl. Skovridergaard ligger fredeligt ved de smukke søer i udkanten af Silkeborg - med ideel mulighed for afslapning og fordybelse. Denne historiske skovridergård, og tidligere kuranstalt, er smukt placeret i sin egen store og flot anlagte park.

Indendørs bydes gæsterne velkommen i en 
indbydende og varm atmosfære, hvor gæstens behov altid er i fokus. 

Skive - Best Western Hotel Skivehus

Placeret i skønne omgivelser med kort gåafstand til Skive centrum finder du dette hyggelige hotel. I nærområdet er der skove, strande og meget andet flot natur.

Hotellet har 43 værelser hvoraf flere er helt nyistandsatte med stilfuldt design og moderne faciliteter. 

Svendborg - Best Western Plus Hotel Svendborg

Dette hotel ligger i centrum af Svendborg, og dermed er der kort afstand til byens gågader, den hyggelig havn og mange andre seværdigheder.

Hotellet har i alt 135 værelser, og der serveres klassiske danske og franske retter i hotellets restaurant. 

Vejle - Best Western Torvehallerne

Et moderne 4-stjernet hotel med stilfuldt arkitektonisk design. Det har en central placering i centrum af Vejle, som gør det oplagt til både fritids- og forretnigsrejsende.

På hotellet er der 74 moderne indrettede værelser samt 12 møde- og konferencelokaler. Der er desuden to restauranter samt en Whisky- og cocktailbar.

Viborg - Best Western Golf Hotel Viborg

Mellem to af Viborgs søer finder du dette flotte hotel. Tilstødende til hotellet ligger en 27-hullers golfbane, og der er blot fem minutters gang til centrum af Viborg.  

Flere af hotellets værelser har søudsigt, og der er i alt 134 rum. Herudover kan hotellet tilbyde indendørs pool, sauna og mange andre bekvemmeligheder.

Viborg - Best Western Palads Hotel

Dette traditionsrige hotel er garanti for en personlig og varm velkomst.

Foruden traditionelle værelser og suiter tilbydes der hotellejligheder, hvoraf flere blandt andet har jacuzzi og sauna. Hotellet har i alt 100 værelser. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.