Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Medvind til det gode formål - Danmark Rundt Team Bodenhoff

Cykelturen til fordel for BørneCancerFonden

Det er tredje år i træk, at Danmark Rundt Team Bodenhoff cykler for det gode formål.
Cykelturen finder sted fra den 7. - 15. august, og som de foregående år, er formålet at indsamle donationer til BørneCancerFonden.

Målet for 2017 er at indsamle 1 million kroner og alle midler, der indsamles, går ubeskåret til børn med kræft og deres familier.  

Vi håber på godt vejr og medvind, når Danmark Rundt Team Bodenhoff cykler igennem en lang række byer rundt om i Danmark.  >> Se hele ruten her.

Manden bag cykelholdet

Det var Claus Bodenhoff, som i 2015 besluttede sig for, at cykle Danmark rundt med det ene formål at indsamle penge til kræftramte børn.

Dette medførte stor opbakning fra en lang række virksomheder, og efterfølgende er flere ryttere kommet til, bl.a. den tidligere professionelle cykelrytter Jens Veggerby.

Topsponsor i 2017

Best Western Hotels & Resorts har i år meldt sig på banen som Topsponser, og der vil ligeledes blive gjort lokale initiativer på de danske hoteller.

Vi satser på, at denne fælles indsats og opmærksomhed er med til at øge donationerne til BørneCancerFonden, så målet bliver nået – og forhåbentlig overgået.

Drivkraft og initiativ

Den mentalitet og drivkraft, som lægger til grund for dette initiativ, er foruden at være yderst sympatisk også et aspekt, der skaber en oplagt sammenhæng til Best Western Hotels & Resorts.  - Et kendetegn for hvert af vores hoteller er nemlig, at der er ildsjæle, som tager ansvar for at drive hotellet og skabe en forskel i lige netop deres lokale område.

Et andet kendetegn for de hoteller, der indgår i Best Western Hotels & Resorts, er at de er en engageret aktør i den by eller kvarter, som de indgår i. Dette kommer ofte til udtryk ved at hotellet er involveret i det lokale forenings- og forretningsliv, hvilket er yderst relevant i forbindelse med den indsats og det bidrag, som hotellerne er opsatte på at levere til DR2017 Team Bodenhoff.

Vi opfordrer alle til at støtte det gode formål!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.