Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Frinætter - i Danmark

Med dine Best Western Rewards® point kan du bestille en gratis overnatning på et Best Western hotel i Danmark eller resten af verden.

Så tag på opdagelse i Danmark med dine optjente Rewards® point. Besøg eksempelvis de mange spændende danske seværdigheder, forlystelsesparker og museer. Eller hvad med et afslappende weekendophold med en du holder af? Uanset hvilket sted i Danmark du vælger at besøge, kan du være sikker på at finde et Best Western hotel i nærheden.

En frinat kan bruges i forbindelse med overnatning i et standardværelse på alle vores hoteller i Danmark, Skandinavien og resten af verden. Du skal blot udvælge det ønskede hotel og indtaste den eller de dage, hvor du ønsker at anvende dine optjente point. Herefter vil tilgængelige værelser blive vist, og der vil blandt priserne være oplyst hvilket antal point, som en frinat koster i netop den valgte periode.

OBS: Priskategorien hedder "Use Rewards Points", og du skal være logget ind på din online Rewards-konto for at foretage en frinatsreservation.

Hoteller i Danmark

Frinætter - i resten af verden

Best Western Rewards point kan optjenes og anvendes på samtlige af vores hoteller, og med mere end 4.000 hoteller, så er mulighederne nærmest uendelige.

>> Få inspiration til frinætter rundt om i hele verden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.