Bliv en del af Best Western Hotels & Resorts

En kæde for dig som entreprenør

Best Western Hotels & Resorts er i dag en stærk global hotelkæde med et bredt udvalg af hoteltyper i sin portefølje. Vores afgifter er konkurrencedygtige og et medlemskab hos os indebærer, at du kommer til at kunne sænke dine distributionsomkostninger. Vi har igennem flere år fået udmærkelser for vores kommercielle aktiviteter og partnerskaber. Vores loyalitetsprogram er desuden et af de stærkeste og bedste inden for branchen.

Det vigtigste mål for os som organisation er at sørge for, at præcis dit hotel øger indtægterne og sænker distributionsomkostningerne, samtidigt med at vi giver dig og dit personale de forudsætninger der kræves ift. service, salg og markedsføring for at øge antallet af besøg.


 

Vi giver dig support

Vi giver dig support

Vi tilbyder assistance til diverse områder inden for salg, markedsføring, e-handel, distribution & revenue management, og vi sørger for at dit hotel får synlighed på markedet via forskellige koncepter, programmer og kanaler.  

Vi har til opgave at øge dine indtægter ved at drage fordel af vores kædes velkendte brand og størrelse. Herved giver vi dig mulighed for at vise verden præcis dit hotel og tiltrække gæster til den rette pris og ikke mindst på det rette tidspunkt.

Vi er der altid som sparringspartner med henblik på at øge lige netop dine indtægter på den mest effektive måde.

Både globale og lokale

Både globale og lokale

Best Western Hotels & Resorts er et globalt netværk af over 4 500 hoteller i mere end 100 lande. Hovedkontoret for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er placeret i Sundbyberg, Stockholm.

Vores globale moderorganisation har hovedsæde i USA, nærmere bestemt i Phoenix, Arizona.

Vi og vores hoteller tager imod over 400 000 gæster hver nat, og den bedrift er vi meget stolte over.

Priser og udmærkelser

Priser og udmærkelser

Vi er en førende aktor inden for hotelbranchen, og vi har haft æren af kontinuerligt at få tildelt diverse priser og udmærkelser år efter år. I 2014 blev vi eksempelvis udnævnt til Best Midscale and Best Upper Midscale Hotel Chain i Business Travel News.

For 4. år i træk modtog vi desuden prisen for Best of the Web og vores loyalitetsprogram, Best Western Rewards, har også vundet et stort antal priser – herudover har vores loyalitetsprogram fået udmærkelsen som ét af de tre bedste programmer i verden af U.S. News & World Report. >> Se mere


Se mere om, hvad vi konkret kan tilbyde dig som hotelejer:

 

Menu

 Dansk
Menu