Hoteller i Gävle
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Gävle

Drømmer du om at opleve det Sverige, du kender fra film, feriekataloger samt fra venner og familiers postkort, skal du kigge mod Gävle i det midterste af Sverige.  

Byen har en fremragende beliggenhed ud til Den Botniske Bugt samt en god infrastruktur, der også gør det muligt at tage på dagsture til Stockholm. Byen bliver derfor ganske enkelt et optimalt valg til en ferie, som kan inkludere alt fra historie og finkultur til smuk natur og masser af muligheder for at være aktiv. Gävle er især et godt valg, hvis du rejser med børn, og med et centralt beliggende familiehotel som jeres udgangspunkt skal I nok få en uforglemmelig oplevelse med nogle af Sveriges bedste aktivitetstilbud.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Gävle

Fordelene ved at bo på hotel i Gävle

Når du vælger at bo på hotel i Gävle, får du det bedste fra begge verdener. Storbyen er kun en togtur væk, hvis du vil shoppe eller udforske restauranter, mens selve Gävle tilbyder naturskønne omgivelser, ro og forkælelse for krop og sjæl. Et besøg i byen bør tælle et besøg i Furuviksparken. Det er en forlystelsespark, som blandt andet også inkluderer en zoologisk have og en udendørs scene, hvor blandt andet Louis Armstrong og Sammy Davis Junior har optrådt.

Et andet stort hit hos både børn og voksne er Kybacka Älgfarm, som ligger ca. 15 km sydvest for Gävle. Har du altid drømt om at komme tæt på de store elge, får du her en unik chance for at opleve de prægtige dyr helt tæt på. Det er en uforglemmelig oplevelse, især for familiens yngste, og vælger du at bo på hotel i Gävle centrum, er det nemt at nå frem til farmen.

Find et godt hotel i Gävle centrum

Når du skal finde det helt rigtige hotel i Gävle, er Best Western Hotel City Gävle et indlysende valg. Med en central placering i hjertet af byen og med gåafstand til vandet tilbydes der her en klassisk hoteloplevelse med masser af komfort og høj service, som du måske allerede kender det fra andre hoteller, som bærer Best Western-mærket. Her er der desuden også mulighed for at vælge en attraktiv hotelpakke for familie, venner eller kolleger.

Book dit hotel i Gävle hos os allerede i dag!


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Gävle

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.1 mi / 0.2 km

4.0/5
2288  Anmeldelser Verified
se

Best Western

13.9 mi / 22.4 km

4.5/5
1024  Anmeldelser Verified
se

Best Western

49.4 mi / 79.6 km

3.8/5
939  Anmeldelser Verified
se

SEK

1395.00

Vælg hotel

Best Western

43.5 mi / 70.0 km

4.1/5
1014  Anmeldelser Verified
se

SEK

1900.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu