Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Vores globale hoteltyper

Hos Best Western Hotels & Resort har vi med vores forskellige typer af hoteller sikret vores gæster, at de nemt kan udvælge et hotel, der lever op til behov og forventning - alt efter opholdets formål.

Vi har over 4.000 hoteller, og vores forskellige hoteltyper er fordelt rundt om i hele verden. 

Best Western Plus

Best Western er 3- eller 4-stjernede hoteller, der tilbyder et ophold med høj standard og al den komfort, som en moderne rejsende forventer.

Best Western Plus
Best Western Plus hoteller er alle 4-stjernede hoteller, som både i forhold til ydelser og indretning tilbyder et opgraderet hotelophold.

Best Western Premier

                       
Best Western Premier hoteller er alle
eksklusive hoteller, som tilbyder luksus til en god pris og har ekstra høje krav til service, indretning og design.

 BW Premier Collection


BW Premier Collection er en udvalgt
samling af ekstraordinære hoteller, der alle er minimum 4-stjernede. Her mødes du af førsteklasses service, design og atmosfære. Disse hoteller er enten centralt placeret i en storby, er et ekstraordinært resort eller er på anden vis er et unik produkt.

 

               Best Western Plus Executive Residency

En hoteltype som er indrettet og udstyret til længerevarende
ophold. Disse hoteller tilbyder den perfekte kombination af hotel-faciliteter og hjemlighed. Du kan forvente ekstra bekvemmeligheder, når du bor på et af vores Executive Residency hoteller.

Glo er et moderne koncept for nybyggede hoteller. Der er fokus på moderne materialer, den nyeste teknologi og åbne sociale rum, og disse hoteller vil være at finde ved trafikknudepunkter og urbane miljøer.

Glo findes kun på udvalgte markeder.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.