Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpenBook rum

Rum 1

OK
Min reservation

Hvor til i 2017?

Vi har mere end 4.000 hoteller og resorts i over 100 lande, og de er et perfekt udgangspunkt for ferieminder i det nye år. Hvor end rejsen går til, så har vi næsten med garanti altid noget interessant at tilbyde. Spørgsmålet er derfor mest af alt, hvilke præferencer du har.

Skal der være varmt eller koldt? Naturskønt, eksotisk, pulserende, romantisk eller noget helt femte?  


Værsgo at gå på opdagelse!

Stockholm, Sverige

Nordens største by tilbyder helt oplagt et spændende udvalg af restauranter, butikker og kultur. Bydele som Gamla Stan har desuden et helt unikt særpræg, og det er bl.a. her, at du finder det verdensberømte Nobel Museum. 

Miami, USA

Berømt og berygtet som USAs ultimative festby med lange strande, eksklusive natklubber og masser af neonlys. Der bor i dag over 5 millioner indbygger, og byen har udviklet sig til ligeledes at være et kulturelt og finansielt hotspot.

Quepos, Costa Rica

Best Western Hotels & Resorts har hoteller ved nogle af de mest eksotiske bounty strande i verden, såsom Costa Rica, Haiti, Hawaii og Bali. Så skal ferien i 2017 bruges med fødderne i vandkanten, på en solseng eller blot til at opleve nogle andre kulturer, kan du helt sikker finde et hotel hos os.

Paris, Frankrig

Med sine mange ikoniske vartegn, som bl.a. Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbuen, er der altid noget nyt at beundre ved byernes by. Stemningen og manfoldigheden på byens brede boulevarder er desuden en oplevelse i sig selv.

Ét medlemskab til hele verden!

Best Western Rewards er vores loyalitetsklub, som gør det muligt at optjene og anvende Rewards point på vores mere end 130 hoteller i Skandinavien, mere end 1.000 hoteller i Europa og mere end 4.000 hoteller rundt om i hele verden.

Dit medlemskab er gratis, og det giver også mange andre fordele, såsom privilegier og muligheder for frinætter på samtlige af vores hoteller.

>> bliv medlem nu

Rio de Janeiro, Brasilien

Byen er vel nok mest kendt for sine smukke strande og statuen Cristo Redentor på Corcovado-bjerget. Denne pulserende storby byder dog på meget mere, og vi har flere centralliggende hoteller, bl.a. på Copacabana.

Lofoten, Norge

I lofoten er det muligt at finde fascinerende og helt uberørte landskaber. Selvom denne ø-gruppe ligger i den arktiske cirkel, vil man kunne opleve en relativ høj temperatur - bjergenes snetoppe er dog dækket året rundt.

Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur er et kulturelt hotspot i det sydøstlige Asien. Petronas Twin Towers er byens ikoniske kendetegn og samtidig verdens højeste tvillinge-tårne. Foruden de moderne bydele byder Kuala Lumpur også på spændende historiske kvarterer med bl.a. smukke moskeer og farverige markeder.  

Venedig, Italien

De historiske og romantiske omgivelser byder på massevis af oplevelser. Tag en sejltur på Canal Grande eller en god frokost på en af de mange caféer på Markuspladsen. Eller gå på opdagelse i de små hyggelige gader, der byder på alt fra luksusbutikker til lokale købmænd med italienske specialiteter.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.