Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen


Book rum

Rum 1

OK
Min reservation

Best Western Hotels & Resorts - destinationer i hele verden

 

Best Western Hotels & Resorts har hoteller spredt over hele verden. Så når du skal planlægge din rejse, så har vi altid noget relevant og interessant at tilbyde dig. Eksempelvis hvis du skal på romantisk weekendtur til Barcelona, Venedig eller hvad med Tirana?. Det kunne også være en familierejse til Sydøstasien, hvor vi har populære hoteller i blandt andet Thailand, Malaysia eller på Bali i Indonesien. Planlægger ud at rejse vest på, så har vi også et imponerende udvalg af hoteller i USA, såvel som Mexico, Brasilien, Chile og mange flere interessante destinationer.

Klik på de nedenstående links og få aktuelle og konkrete tilbud fra de respektive lande og områder. 

Europa

Skal du rejse i Europa? Eventuelt en weekend i London, en solskinstur til Spanien eller en cykelferie i Italien? Dette er nogle af de forskellige lande, hvor du i øjeblikket kan benytte dig af gode tilbud. Klik på hvert lande, og find et tilbud der passer netop dig. 

Irland
Italien
Frankrig
Storbritannien
Centraleuropa
Best Western Europa

Nordamerika

Mange danskere anvender vores hoteller i USA til forretningsrejse samt kør-selv-ferie og rundrejser. Vi har massevis af hoteller på populære destinationer som New York, Los Angeles, Chicago og alle de andre amerikanske storbyer. Det der særligt gør vores position i USA unik, er dog at vi har hoteller fordelt over hele dette enorme land. Så med Best Western som rejsepartner har du altid en lang række af populære hoteller af høj standard at vælge imellem.

USA & Canada

Mellemamerika
Best Western Nordamerika

Sydamerika

Vi har hoteller over hele Sydamerika og kan tilbyde dig en skøn hotelseng i blandt  andet Argentina, Brasilien og Chile. Så tag afsted og oplev Amazonas fascinerede og storslåede junglelandskaber, eller nyd livet på Copacabana i Rio de Janeiro med fuld fokus på luksus, fest og farver. Vi har hoteller og resorts fordelt over hele den sydlige del af Amerika. Se de sydamerikanske tilbud og få med garanti en eksotisk oplevelse.

Sydamerika
Best Western Sydamerika

Australien & New Zealand

En rejse til Australien eller New Zealand giver dig, foruden en lang flyvetur, et rigtig eventyr. Tag på "surf trip" til Perth, få storbyoplevelser i Sydney, oplev den spektakulære natur på New Zealand og kom tæt på eksotiske dyr som koalabjørne og kænguruer. Få inspiration og planlæg din rejse med Best Western.

Australien
New Zealand
Best Western Australien & Nya Zealand

Asien

Asien er meget mere end en destination for rygsækrejsende. Området er også oplagt til familieferier med børnevenlige strande og afslappende forhold. Ligeledes finder du i denne region mange nybyggede Best Western hoteller og resorts af højeste standard og et ekstraordinært serviceniveau.  Gå på opdagelse og se hvad vi har at tilbyde i eksempelvis Thailand, Vietnam, Sri Lanka, på Bali og mange andre spændende steder.

Asien
Best Western Asien
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.