Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Om Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts er en medlemsorganisation for over 4.000 hoteller i mere end 100 lande. I Skandinavien tæller hotelkæden mere end 130 privatejede hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. 

Garanteret kvalitet og service

Alle vores hoteller kontrolleres årligt af en ekstern 
inspektør for at sikre, at alle kædens hoteller virkelig lever op til kvaliteten af programmet. Dette globale kvalitetssikrings-program gør, at vi på verdensplan kan garantere en høj standard på alle Best Western hoteller. For dig som gæst betyder det blandt andet en ensartet service og kvalitet samt at du altid kan forvente sammenhæng mellem pris og produkt.

Miljø og service

Vi arbejder hele tiden aktivt med at skabe de bedst forhold for vores gæster, ansatte og miljøet. En del af dette arbejde indbefatter blandt andet et konstant fokus på at leve op til certificeringer fra eksempelvis det internationale miljømærke Green Key. 

Desuden har mange af vore hoteller deres egne krav, principper og visioner for, hvordan de ønsker at bidrage til et godt og sundt miljø.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Der er fire ord, der udgør vores værdigrundlag – det, vi tror på, og det, vi vil stå for. Ordene er vores kompas, der guider os og viser, hvordan vi
skal være over for hinanden, og hvordan vi behandler vores gæster.

Entreprenørskab
Vi gør vores ide til virkelighed. Vi er personlige og målrettede. Vi tager ansvar og er engagerede.

Personlighed
Vi tilbyder farverige hoteller med forskellig stil og karakter. Vi er personlige og imødekommende over for vores gæster. Bag ethvert hotel står
et menneske og en iværksætter.

Omtanke
For kundeoplevelsen med hensyn til service og kvalitet. For medarbejderne, som arbejdsgiver. For omverdenen med hensyn til lokalt miljøarbejde og
socialt engagement. 

Mangfoldighed
Vi kan lide forskelle og kan ikke lide standardiseringer. Vi er en stor og global hotelfamilie. Hos os er alle velkommen.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.