Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Paris, Frankrig

Paris er en af verdens mest populære destinationer, hvad end det gælder mode, kunst, kultur, kærlighed og meget andet. Med sine mange ikoniske vartegn, som bl.a. Eiffeltårnet, Notre Dame, Champ-Elysées og Triumfbuen, er der altid noget nyt at beundre ved byernes by. Paris byder på utallige interessante museer, såsom Louvre, der har udstillinger i absolut verdensklasse, statuen af Venus fra Milo og ikke mindst Mona Lisa-maleriet.

Er man mere til parisisk storby-stemning, så byder de store boulevarder på masser af liv, små oaser og store monumenter, som Panthéon, Sacré
Coeur-basilikaen og Triumfbuen. 

Se udvalgte hoteller nedenfor:

Best Western Premier Louvre Saint Honore

Louvre Saint Honore er et firestjernet hotel ideelt placeret i midten af Paris. Hotellets rammer stammer fra det 18. århundrede, og tilbyder i dag 37 værelser i bedste kvalitet.

Hotellet er flot indrettet med en lobby smukt placeret under en glas baldakin, samt en privat bar åben 24 timer i døgnet kun for gæsterne.

141 Rue Saint Honore
75001 Paris
Direkte nr.: +33 142962323

Best Western Quartier Latin Pantheon

Best Western Quartier Latin Pantheon er placeret i hjertet af latiner kvarteret med kort afstand til Panthéonen, den botaniske have, nationalmuseet og Notre Dame katedralen.

Med 37 værelser flot dekoreret er dette hotel ideelt til en storbyferie i Paris.

71 Rue Monge
75005 Paris
Direkte nr.: +33 1 43312564

Best Western Plus Elysée Secret

Et stenkast fra Champs-Elysée finder man hotellet Best Western Plus Elysée Secret. Hotellet ligger tæt på butikker, caféer or restauranter der er med til at skabe et spændende natteliv.

Hotellet er et godt udgangspunkt for sightseeing rundt om i de parisiske gader.

5 Rue de Ponthieu
75008 Paris
Direkte nr.: +33 1 43 59 70 36
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.