Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Rejseagenter

REJSEAGENTER

Den professionelle rejseagent er en vigtig og værdsat samarbejdspartner for Best Western. Derfor har vi en hjemmeside specielt til jer - vi gør det let for jer at at sælge Best Western overnatninger til gode priser!

Gå til Rejseagenternes website


REJSEAGENT SUPPORT
Travel Agent Rate: Få rabat på vores Best Available Rate! Best Western hotellerne er repræsenteret verden over, og vi har høje standarder indenfor kvalitet og service - derfor er vi et sikkert og populært valg hos rejseagenterne.

Vi ønsker, at du som rejseagent skal have mulighed for at opleve, hvad det er vi tilbyder. Vores program giver rabat på vores bedst tilgængelige pris til rejsebureau-personale. Rabatsatsen varierer fra land til land. Programmet er kun gældende for rejsebureau-medarbejdere og kan gælde et begrænset antal værelser på et pågældende hotel. Rabatten kan kun gives ved en enkel overnatning i enten enkelt- eller dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Ved ankomst til hotellet skal der fremvises dokumentation for rejsebureau-ansættelse. Lav din reservation ved at kontakte vores centrale reservationskontor på telefon 80 01 09 88.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.