Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen


Rio de Janeiro, Brasilien

Rio de Janeiro er en kulturel smeltedigel, som eksempelvis er fødested for den legendariske dans samba samt musikstilen bossa nova. Et samlingspunkt for både brasilianere og turister fra hele verden er det årlige karneval, hvor der er op mod to millioner mennesker på gaden hver dag.

Byen er vel nok mest kendt for sine smukke strande, men den byder bl.a. også på flere interessante museer, bl.a. Museu Chácara do Céu, Museu Paço Imperial og Museu de Arte Moderna (MAM). Er man mere til sport, er især fodbold en populær sportsgren hos det brasilianske folk. På det legendariske stadion, Maracana, er det muligt at få en fodboldoplevelse udover det sædvanlige.

Se udvalgte hoteller nedenfor:

Best Western Plus Copacabana Design Hotel

Best Western Plus Copacabana Design Hotel er et hotel, hvor der er fokus på komfort og design, samtidig med at give mest værdi for pengene.

Hotellet er inspireret af musikstilen Bossa Nova, hvilket afspejler sig i hele atmosfæren på hotellet. Det ses bl.a. ved at lofterne på værelserne bærer vers fra kendte komponister.
Rua Barata Ribeiro, 173 - Copacabana
Rio De Janeiro, 22011
Direkte nr.: +55 21 3609 3500

Best Western Premier Arpoador Fashion Hotel

På Best Western Premier Arpoador Fashion Hotel ses et kreativt partnerskab mellem mode og hotel.

Hotellet bærer præg af mode-stylisten Gloria Coelho, som er blevet inspireret af hvidt, lys, træ og glas, som har frembragt et minimalistisk udtryk over hele hotellet.
Rua Bulhoes de Carvalho, 337 - Arpoador
Rio De Janeiro, 22081
Direkte nr.: +55 21 3609 3200 

Best Western Plus Icarai Design Hotel

Best Western Plus Icarai Design Hotel er placeret i et eksklusivt kvarter og er inspireret af historien omkring bydelen Icarai, som tidligere var Tupinamba indianernes territorie. 

På hotellet kan man stadig se spor af historien både i design og de materialer der brugt på hotellet.

Rua Joaquim Tavora, 54
Niteroi, 24230
Direkte nr.: +55 21 3513 6200
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.