Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Rundt i det danske sommerland – nyd en ferie i familiens skød med et godt familietilbud

Når sommeren kommer, og ferien skal planlægges, er det vigtigt, at alle i familien føler sig tilgodeset med hensyn til ønsker og behov. Jo større en flok, jo flere drømme og ideer, og det kan være noget af en opgave at få tilrettelagt alting, så alle er med og glæder sig. Danmark er som land spækket med muligheder, når det kommer til at arrangere en familieferie til sommer, og det er bare at springe ud i det danske sommerland, og så skal familien nok få udlevet feriedrømmene. Sammen kan I skabe de skønneste ferieminder fra et ophold i vores lille land med den megen variation både i natur og kultur. 

Oplevelser i naturen eller eventyr i byen

Både børn og voksne kan få en på opleveren på forskellig vis, når ferien bliver afholdt under hjemlige himmelstrøg. Måske er I som familie helt tossede med historie, og så er en storbyferie lige sagen. Eller måske elsker I at blive inspireret og få nye input, hvilket også gør en byferie til det helt rigtige. Århus er kulturby 2017 og bugner af ekstra mange spændende og unikke kulturoplevelser for store og små. Hvis I derimod elsker at vandre i klit og i skov og fordybe jer i naturens både ro og vildskab, er Danmarks natur så tilpas varieret og indbydende til diverse oplevelser i familiens skød. 

Sammen skaber I minder

Når I som familie har fået styr på, hvad I kunne tænke jer at bruge ferien på, er det tid til at vælge og planlægge. Det kan som sagt være en større logistisk udfordring, og derfor er det supersmart at benytte sig af et af de mange familietilbud, der heldigvis er at finde for sæsonen i Danmark. På den måde kan I koncentrere jer om at nyde de oplevelser, der bliver fundamentet for mange, fine sommerminder sammen med familien og lade andre om at sætte prikkerne over i’erne. 

Bo godt og inspirerende

Det vigtigste er samværet med familien, men det er heller ikke ligegyldigt, hvilke rammer det udspiller sig inden for. Heldigvis har Danmark et væld af dejlige hoteller, og det er ganske sikkert, at I finder et sted, der passer til netop jeres familie og jeres forestillinger om den perfekte ferie. 

Best Western har i deres tilgang til medlemshotellerne et udtalt ønske om mangfoldighed, hvilket betyder, at selvom det enkelte hotel skal leve op til de høje krav om kvalitet og service, er der frie hænder, når det kommer til udtryk og indhold. Derfor er paletten af opholdsmuligheder rig og varieret, og jeres sommerferie sikret en skøn og varm base på et hotel i Danmark
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.