Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Skab en aktiv ferie med et skønt twist: Hoteller ved sportsanlæg i Danmark

Når talen falder på ferier, har man måske en tendens til at putte rejsen i en af to kasser: Er det afslapning eller aktiv ferie, ren forkælelse eller sved på panden? For mange mennesker er det enten-eller, og det er en skam, når det nu også kan være både-og. Hotelbranchen har ganske vist i de seneste år reageret på gæsternes ønske om at kunne holde sig aktive under ferien eller forretningsrejsen, og når man i dag overnatter på et hotel i Danmark, finder man også gerne et veludstyret fitnessrum, men kan man gøre mere? Selvfølgelig!

En sund sjæl i et sundt legeme

Det lyder paradoksalt, men når vi bruger energi, får vi faktisk mere af den. Vi kender alle følelsen, når eftermiddagstrætheden melder sig, men vi ved også, hvad tyve englehop eller en rask gåtur kan gøre for sindet. Den fysiske velvære, vi opnår gennem sport, manifesterer sig selvfølgelig også mentalt, og det har du brug for, når du rejser. Uanset om du er turist og skal fordøje nye indtryk, eller om du rejser i forbindelse med arbejdet, og det virkelig gælder om at præstere, får du glæde af både det fysiske og mentale overskud. Hotellets fitnessrum fungerer måske til formålet, men er vejret godt, er det selvfølgelig endnu bedre, hvis dit hotel ligger i nærheden af et rigtigt sportsanlæg. 

Den optimale kombination

Når du vælger et hotel med nem adgang til et sportsanlæg, er du optimalt rustet til alt, hvad rejsen byder på. Læg ud med en let joggingtur til anlægget, hvorefter du har alle muligheder for at få sved på panden, inden dagen rigtigt begynder. Mulighederne er uendelige, og kombineret med et varmt bad og et lækkert morgenmåltid bagefter, er du allerede kommet rigtigt godt fra start. Uanset om dine aktiviteter inkluderer sightseeing eller møder og foredrag, vil du opleve, at din tur til sportsanlægget er en god investering – fysisk og mentalt. 

Find et hotel ved et sportsanlæg allerede i dag

Skal du overnatte på hotel i den nærmeste fremtid, og har du før oplevet glæden ved at begynde dagen med en tur i hotellets fitnessrum? Gå skridtet videre med et hotel, der inkluderer et sportsanlæg. Lad dagen begynde med frisk luft og fuglesang, mens du mærker glæden ved alt det, din krop kan præstere. Et løbebånd er udmærket, men dét at mærke gruset under fødderne og se den røde farve i kinderne bagefter, er noget helt særligt. Har du først fået smag for at træne i den friske luft, når du rejser, vil du aldrig tilbage til fitnessrummet, og det behøver du heller ikke med de mange hoteller med sportsanlæg i Danmark!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.