Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Tag en pause fra sommerferien med et fantastisk familietilbud

Vi kender det alle sammen. Man bruger hele vinterhalvåret på at drømme sig væk fra sjap og slud og i stedet tænke på varme sommerdage ved stranden og hyggelige grillmiddage på terrassen. Ventetiden føles uendelig, men når sommeren så endelig gør sin entré… er det på ingen måde, som du havde forventet. Sommer i Danmark er nemlig ingen garanti for godt vejr, og hvis du ikke har fået booket en charterferie, kan sommeren sommetider komme til at føles som en forlængelse af vinterens kedelige grå dage, hvor det regner på terrassen, og ungerne sidder misfornøjede og kigger ud af vinduerne eller ind i en skærm. Hvis I trænger til en pause fra den mislykkede sommerferie, er der heldigvis hjælp at hente. Der findes nemlig masser af gode familietilbud, som bare venter på jer! 

Når vejret skuffer

Mange ting kan vi selv bestemme over, men vejret er desværre ikke én af dem. Heldigvis er der masser af spændende og sjove måder at holde ferie på, uanset hvor meget det blæser og regner. Snup eksempelvis et hotelophold i en storby. Her kan du bruge dagene inden døre på interessante, historiske museer, kunstudstillinger, shopping og cafébesøg. Mange hoteller tilbyder også forskellige spa-tilbud, som du kan benytte dig af, når du skal koble af efter en lang dags vandring rundt i byen. Slut af med stil og bestil en drink eller et glas vin i baren.

Forkæl jer selv med en velfortjent hotelovernatning 

Pak en kuffert og rejs væk fra de vante omgivelser og vejret, som måske ikke er helt i top. Best Western Hotels & Resorts er en hotelkæde med en lang række unikke hoteller både i Danmark og resten af verden, som alle holder den samme høje standard. Denne sommer kan du få 20% rabat på en overnatning på et af disse hoteller og opleve en anden spændende del af landet eller verden. En ferie behøver ikke at vare i flere uger, være planlagt flere måneder før afrejse eller koste en bondegård - med en kort sviptur til drømmedestinationen, kan I stadig nå at redde jeres familieferie til sommer. 

Tag kæledyret med på eventyr


Et kæledyr er en del af familien, og derfor skal jeres firbenede ven selvfølgelig ikke snydes, når familien smutter på tur. Der er rig mulighed for at tage din hund med på ferie på et af landets mange hundevenlige hoteller. Giv besked ved booking, så hotellet kan have et passende værelse klar til alle familiens medlemmer! Uanset om din hund er til storbyferie eller lange gåture i naturen, kan du med garanti finde en destination, der lever op til forventningerne. Find det bedste hotel i Danmark til netop jeres familie, og husk at pakke godbidderne! 

Lad ikke vejret sabotere planerne om en hyggelig ferie i familiens skød. Mulighederne er stadig mange! Benyt dig af nogle af de mange gode familietilbud og få 20% rabat på en overnatning på et af de mange, unikke hoteller.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.