Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Tag hunden med og lad din firbenede ven være med til at kåre det bedste hotel i Danmark

Når den danske sommer viser sit milde ansigt, er der meget at være taknemmelig for på en ferie i vores lille land. De hjemlige himmelstrøg byder på skønne strande, skyggefulde og grønne skove, kulturelle oplevelser af både lokalt og internationalt tilsnit og oplevelser for både store og små af både fartfyldt og afslappende karakter. De store byer indbyder med kulinariske og historiske oplevelser, og naturen inviterer med en variation, der kan virke helt overvældende landets størrelse taget i betragtning. Du kan tage på nordlig ørkenvandring ved Råbjerg Mile og vandre i blide, bølgende bakker på Fyn, alt sammen er inden for få timers transport. Hvad enten du rejser alene, i tosomhed, som familie eller sågar med dine firbenede venner, er der rig mulighed for at finde et sommerhotel på vejen, som kan huse og hygge om jer alle. 

Hunden er også velkommen
Skal vi få hunden passet, eller skal vi tage den med? Ofte er det et spørgsmål, der bliver afgjort af rammerne til stor ærgrelse for mange, idet hunden som regel er et fuldgyldigt familiemedlem, som vil blive savnet i de forhåbentlig mange feriedage, der venter forude. Heldigvis er det ikke bydende nødvendigt at vurdere sagen ud fra omstændigheder, for i Danmark finder du mange hundevenlige hoteller, hvor din bedste ven i dyreriget er hjertelig velkommen.

Rammerne er vigtige

En ting er selskabet på ferien, en anden er rammerne for de mange, livgivende dage, man har set frem til gennem den lange, mørke vinter. Først og fremmest tager en ferie i Danmark som regel udgangspunkt i oplevelsespræferencer. Er I til dvaske dage ved stranden med sand mellem tæerne samt sol og vind i håret? Eller er det kultur og kulinariske oplevelser, der lokker? Som kulturby 2017 bugner Århus af kunst, kultur og oplevelser af en særlig unik karakter.  

Noget for enhver smag

Med et rigt udbud af skønne hoteller har Danmark ikke noget at skamme sig over, når det kommer til overnatning og oplevelser under opholdet. Mulighederne er mange, og hos hotelkæden Best Western opererer man med et princip om mangfoldighed, og selv om der foreligger høje krav til kvalitet og service for de enkelte medlemshoteller, er der ingen standardiserede skabeloner for udtryk og indhold. Det betyder, at hvert hotel har friheden til at udtrykke sit eget særpræg og unikke tilgang til at give deres gæster den bedst mulige oplevelse. Så gør klar til at finde det bedste hotel i Danmark - det er op til dig og din firbenede ven at tage det endelige valg!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.