Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Book rum

Rum 1

OK
Min reservation

Tilbud og rabatter

Hos Best Western har vi massevis af lokale og globale tilbud og faste rabatter. Nedenfor kan du få et overblik over, hvad vi har at tilbyde lige netop dig. Med mere end 1.200 hoteller i Europa og over 4.000 på verdensplan er Best Western det ideelle valg for enhver, der har lysten til at rejse. Best Western garanterer en vifte af unikke hoteller kombineret med en global garanti for høje standarder og service.

 

Early Web Special

Book online og i god tid, så er der store besparelser at hente. Bestil og betal senest 21 dage før din ankomst, og så får du 15-30% rabat på normalprisen i hele Europa.

Så skynd dig at foretage din booking

 

Senior-rabat

Vidste du, at seniorer på 65 år eller derover får 10% rabat på alle de danske Best Western hoteller? Vær opmærksom på, at der skal forevises bevis på alder ved ankomst til hotellet.

Foretag reservationen online eller ring gratis til vores centrale bookingkontor på 8001 0988. For at benytte dig af rabatten skal du anvende den priskategori, der hedder : "European Seniors".

Find et hotel

 

Best Western Travel Card
Gavekort fra Best Western er en gave, som tager dig ud i verden. Står du og mangler inspiration til den perfekte gave? Så går du ikke galt i byen med et Best Western Travel Card, som er en gave fuld af muligheder og oplevelser.

Læs mere

 

Show Your Card

Best Western hotellerne og deres partnere er stolte af rabatprogrammet Show your Card!® i Europa og Nordamerika. For at være kvalificeret til denne pris skal man være medlem af udvalgte automobile klubber i Europa eller Nordamerika, som deltager i programmet "Show your card" og "Show your Card and Save". 

Find alle deltagende klubber her: www.arceurope.com 

Der kan opnås 10% rabat af dagens bedste pris, når der bookes i forvejen. Denne rabat er ikke tilgængelig på alle hoteller og er afhængig af tilgængelighed.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.