Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen

Sommerferie i USA?

Det er ved at være tiden at starte planlægningen af årets sommerferie. Vores store udvalg af hoteller er fordelt rundt om på hele kloden, så det er altid værd at undersøge om der er et af vores hoteller på den eller de destinationer, som du skal besøge til sommer.

I USA har vi eksempelvis mere end 2.000 hoteller, så planlægger du en rundrejse i Amerika, kan du nærmest være sikker på at kunne finde et af vores hoteller – lige meget hvor turen går til.

New York, Miami,  San Fransisco eller eventuelt vores eksklusive Best Western Plus Executive Inn hotel i Seattle.

New York

I hjertet  af New York, ved siden af The Empire State Building ligger Best Western Premier Herald Square. Med denne udsøgte placering er der rig mulighed for at benytte sig af byens utallige restauranter, butikker mm. 

San Fransisco

Best Western Plus El Rancho Inn er et charmerende familiedrevet hotel. Her kan du nyde hotellets flotte poolområde, foruden den autentiske restaurant på stedet. 

Miami

Best Western Atlantic Beach Resort er et top moderne hotel, med kort afstand til alle Miamis mange attraktioner og ikke mindst de populære hvide strande.

Det er ikke kun de amerikanske storbyer, som er et besøg værd. Turen fra kyst til kyst er også populær blandt danskere, og husk at du allerede efter 10 overnatninger kan opnå elite-status i vores loyalitetsprogram, Best Western Rewards. >> Se mere

Alle vores hoteller er drevet af private ejere, og hvert af vores hoteller byder på en unik karakter og stemning. På Best Western Route 66 Rail Haven kan du eksempelvis opleve et levende stykke historie på den verdenskendte Route 66.

>> Få mere inspiration om, hvor rejsen skal gå hen

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.