Facebook Twitter Google Plus Youtube
Best Western logo

Din feedback er vigtig for os

Det tager 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 point som tak for hjælpen


Venedig, Italien

Beundret for sin enestående arkitektur, er Venedig i dag en af de mest attraktive destinationer i Italien. I 1987 blev Venedig optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste, og byen har massevis af ikoniske seværdigheder. Eksempelvis Markuskirken, gondolerne på Canal Grande, Sukkenes Bro og den særlige atmosfære på de mange caféer ved Markuspladsen. 

Hvis man ønsker at shoppe, har man også rig mulighed for det i dette historiske handelscentrum. I de små hyggelige gader imellem husene kan finde de kendte italienske luksusbutikker som Diesel, Dolce&Gabbana og Ferrari, men også lokale købmænd med italienske specialiteter.

Se udvalgte hoteller nedenfor:

Best Western Premier Hotel Sant' Elena

Best Western Premier Hotel Saint' Elena har værelser i et gammelt italiensk kloster. Værelserne er blevet renoveret og fremstår nu som en moderne hotel med høj komfort.

Det firestjernede boutique hotel er placeret en gåtur væk fra Markuspladsen, og er dermed idéelt til en storbyoplevelse med komfort i fokus.

Calle Buccari 10
30132 Venezia
Direkte nr.: +39 041 2717811

Best Western Hotel Montecarlo

Kun ganske få skridt fra Markuspladsen i antikke omgivelser, ligger Best Western Hotel Montecarlo. Hotellet er indrettet i en autentisk stil tro mod byens charmerende atmosfære.

Tæt på hotellet findes lokale shoppingmarkeder, restauranter og massevis af byens seværdigheder.

Calle Specchiere 463-San Marco
30132 Venezia
Direkte nr.: +39 041 5207144
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.