Spring til hovedindhold
Best Western logo

Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western

Smukt og historisk hotel i Kalmar

Lige over for hovedbanegården i den smålandske kystby Kalmar finder du Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western. Her bor du på et hotel med en spændende historie, som går tilbage til 1800-tallet og frimurerbrødrene. Takket være den centrale placering er du helt tæt på byens forlystelsesliv og seværdigheder!

Charmerende værelser med historie

Hotellet tilbyder både enkeltværelser til dig, der rejser alene, og dobbeltværelser til dig, der har selskab på rejsen. Værelserne er kendetegnet ved en bevaret 1800-tals-charme med smukke vinduer, krystallysekroner og behagelige senge. Dobbeltværelserne har en unik indretning, og nogle af dem er udstyret med badekar.  


Restaurant, sauna og konference

I restauranten Kalmar Kött & Bar serveres morgenmad, frokost og middag til såvel hotellets gæster som de lokale indbyggere. Som navnet antyder, byder menuen på en hel del kød, men den indeholder også fisk og vegetariske retter. I kælderen er der en sauna, som er gratis at benytte for hotellets gæster. Hvis du vil træne under dit ophold, samarbejder hotellet med Wellness Studio, som ligger fem minutters gang væk. Til møder og konferencer har hotellet to lokaler, der kan bookes, hvoraf det ene er den smukke glasveranda.


Kalmar – Smålands tredjestørste byområde

Kalmar har mange hyggelige restauranter og caféer, hvor du kan nyde god mad og drikke. Byen er også spækket med spændende historie, som du kan fordybe dig i, for eksempel Kalmar Slot, Kalmar Läns Museum og Kalmar Domkirke, som stod færdig i 1703. Der er desuden flere naturarealer og grønne områder, hvor du kan vandre og cykle, samt mange dejlige badesteder. Nord for byens centrum kan du også tage broen over til smukke Öland.

Kundevurderinger: 3,9/5 (180 anmeldelser)
Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western

Larmtorget 2, 392 32 Kalmar

Telefon: +46 48015230

E-mail: info@frimurarehotellet.se

Exterior

Frimurerordenens ejendom

I 1876 blev grundstenen lagt til Frimurerhuset, der to år senere blev indviet som Frimurerordenens lokaler. Helt fra begyndelsen blev der ved siden af Frimurerordenens arbejde drevet hotelvirksomhed med 18 hotelværelser i bygningen. Ejendommen ejes stadig i dag af Frimurerordenen, men selve Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western er uafhængigt af ordenen.

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Frimurarhotellet Kalmar Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Frimurarhotellet Kalmar Restaurant

Kalmar Kött & Bar

I hotellets restaurant serveres morgenbuffet, dagens frokost og middag a la carte. Menuen har stor vægt på forskellige slags kød, men indeholder også fiskeretter og vegetariske retter. Råvarerne udvælges med stor omhu og i overensstemmelse med årstiden. Restauranten har også en hyggelig bar med et stort udvalg af forskellige typer gin.

Best Western Frimurarhotellet Kalmar Outdoor restaurant

Udeservering

I tilknytning til restauranten er der et hyggeligt udeserveringsområde, som er åbent i sommermånederne. Her kan du nyde både mad og drinks, mens du skuer ud over det nærliggende Larmtorget.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et ekstra gebyr på 150 SEK pr. nat.


Parkering

Hotellet tilbyder ikke parkering, men henviser til parkeringspladsen ved hovedbanegården, som ligger 100 meter væk.


Andre ydelser

  • Receptionen er åben 24 timer
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Lounge/bar
Best Western Frimurarhotellet Kalmar Sauna

Sauna

I kælderetagen er der en hyggelig sauna, som hotellets gæster har gratis adgang til. Giv besked i receptionen, hvis du ønsker at booke saunaen!

Møder og konference

Hotellet har to lokaler, der kan bruges til møder, små konferencer og andre arrangementer såsom private middage og fester.

  • Lilla matsalen

    Number of personsMax 46 gæster
    Area65 m2

    Lilla matsalen er et stort lokale med fleksibel møblering. En ø-opstilling giver plads til flest mennesker, men på grund af lokalets udformning er det ikke optimalt, hvis alle deltagere skal kunne se skærmen.

  • Paviljongen

    Number of personsMax 24 gæster
    Area29 m2

    Paviljongen er hotellets smukke glasveranda med medaljontapet og fløjlsgardiner. Her kan I holde møde i et hyggeligt miljø omkring et konferencebord med enten en eller to længer.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.