Book frinat

Som medlem kan du bruge dine optjente point til frinætter på alle vores hoteller rundt om i hele verden. 
Du vælger selv, hvor du vil bo. Pointniveauerne varierer mellem 5000-70000. 

Her kan du læse mere om, hvad der gælder, hvis du vil booke en frinat for dine point.

 

Hvad er en frinat?

Hvad er en frinat?

En frinat er en hotelovernatning, som du som medlem i Best Western Rewards kan booke og betale med dine optjente bonuspoint.


Sådan booker du en frinat

Sådan booker du en frinat

Du kan booke din frinat ved at logge ind på bestwestern.dk eller ved at kontakte vores medlemsservice på 80 01 09 88. 

Når du booker via bestwestern.dk skal du vælge priskoden ”Best Western Rewards Points” når du søger efter dit hotel.

Pointene for din frinat vil blive trukket direkte fra din medlemskonto, når du booker. Derfor skal der være tilstrækkeligt med point på din konto allerede ved bookingen. Du kan læse mere om hvor mange point der kræves nedenfor.

For visse hoteller trækkes pointene først i forbindelse med opholdet.


Dette gælder ved en frinat

Dette gælder ved en frinat

En frinat indebærer indkvartering i et standard dobbeltværelse for to personer inklusive morgenmad*. Nogle hoteller tilbyder muligvis andre værelsestyper, men derefter kræves et højere antal point.

Alle vores hoteller har et antal værelser tildelt for bookinger af frinætter hver dag, for at du som medlem skal kunne anvende dine fordele hos os. Antal værelser er dog begrænset, så hvis du vil være sikker på at få et værelse på dit favorithotel, er det godt, hvis du er ude i god tid med din booking. Populære hoteller bliver ret hurtigt fuldt booket.

Vil du overnatte mere end 1 nat, kan du sagtens booke yderligere nætter i forbindelse med din frinat og øvrige nætter betales på normal vis. En frinat regnes som et kvalificeret ophold og tæller med i forhold til opgradering af medlemsniveau.

* På enkelte hoteller uden for Skandinavien er morgenmad ikke inkluderet.


Hvor mange point kræves for en frinat?

Hvor mange point kræves for en frinat?

Antal point som kræves for at booke en frinat varierer mellem 5000-70000 afhængig af værelsestype, sæson, belægning på hotellet ved det aktuelle tidspunkt samt typen af hotel og placering. 

Du kan se hvor mange point der kræves for en frinat på dit favorithotel ved at søge på hotellet og vælge priskode Best Western Rewards Points. Derefter trykker du på “bekræft” og efterfølgende på “find mit hotel”. Nu kan du se, hvor mange point en frinat kræver på den dato du har ønsket. Se billede nedenfor.

bwr frinatt kampanjkod dk

 

Menu

 Dansk
Menu