Best Western Rewards kampagne

Få et Travel Card med 150 DKK når du bor hos os!

Det betaler sig at overnatte hos os i sommerferien, så gå ikke glip af vores medlemskampagne og lidt ekstra i feriekassen med et Travel Card på 150 DKK. Gavekortet kan benyttes som delbetaling på valgfrit Best Western-hotel i hele verden. Tilbuddet gælder når du bor på et af vores 4 200 hoteller i perioden 1. juni - 3. september 2018.

Alt som kræves er, at du er medlem i Best Western Rewards, og at du registrerer dig som deltager i kampagnen. Dette kan du gøre herunder. Kampagnen gælder for både nye og eksisterende Rewards-medlemmer, så hvis du ikke er medlem endnu, kan du registrere dig via linket her på siden. Du vil da automatisk blive tilmeldt kampagnen.

  • Ét Travel Card gives pr. medlem, og sendes digitalt via e-mail efter det første kvalificeret ophold under kampagneperioden

 

Tak for din registrering!

Begynd at spare ved at booke online hos os nu!

Allerede medlem?

Error - Member Not Found

Er du medlem?

Bliv medlem i vores loyalitetsprogram og få del i eksklusive tilbud 

 

Ofte stillede spørgsmål om kampagnen

Kampagnetilbuddet er "Få et 150 DKK ** Best Western Gavekort (Travel Card) på dit første berettiget ophold mellem den 1. juni til 3. september 2018."

Hvad er et kvalificeret ophold?

Best Western Rewards®-medlemmer skal gennemføre et kvalificeret ophold for at få et 150 DKK Best Western Travel Card®. Et "kvalificeret ophold" defineres på samme måde, som et ophold der normalvis giver Rewards point. Eksempel på undtagelser er ophold booket via et online rejsebureau, en pakkebooking via rejsearrangør eller et ophold booket til en kraftig rabatteret specialpris (se Best Western Rewards regler og vilkår for mere information om berettigelseskriterier). Ophold der finder sted i kampagneperioden, skal have udtjekningsdato senest den 3. september 2018 for at kvalificere sig til kampagnen. Ophold der finder sted optil kampagneperioden, og som har indtjekningsdato, der overlapper starten af kampagneperioden, tæller som kvalificeret til Kampagnen.

Hvor lang tid går der inden jeg får mit 150 DKK Travel Card, når jeg har gennemført mit ophold?

Medlemmer i Best Western Rewards som har kvalificeret sig til kampagnen og har en gyldig e-mailadresse i sin medlemsprofil, vil modtage et virtuel (via e-mail) Travel Card på 150 DKK inden for 2-3 uger efter afsluttet ophold. Medlemmet skal have en gyldig e-mailadresse til forsendelsen.

Behøver medlemmer af Best Western Rewards at REGISTRERE sig til denne  kampagne for at være berettiget til at tjene et 150 DKK Travel Card?

Ja, medlemmer i Best Western Rewards skal være REGISTRERET til kampagnen INDEN det første ophold for at kvalificere sig til et 150 DKK Travel Card. Medlemmer i Best Western Rewards kan registrere sig online via hjemmesiden, via medlemsservice 80 01 09 88, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via vores hoteller.

Hvor mange 150 DKK Travel Cards kan Rewards medlemmer få under kampagneperioden?

Hvert Best Western Rewards medlem kan få ét (1) 150 DKK Travel Card under kampagneperioden.

Hvad er gyldighedsperioden på 150 DKK Travel Card?

Udløbsdatoen vil variere. Hvert 150 DKK Travel Card har en gyldighedsperiode på 120 dage fra udstedelsesdatoen. Udløbsdato er angivet på gavekortet.

Hvad sker der, hvis jeg har en gyldig e-mailadresse i min Best Western Rewards-profil, men jeg foretrækker at få et plastikkort tilsendt?

Ingen plastikkort vil blive distribueret til denne kampagne.

Der er gået mere end 3 uger, og jeg har ikke fået mit Travel Card via e-mail endnu.

Nogen gange kan e-mails havne i dit spamfilter. Kontroller at du har gjort Best Western til en af dine godkendte e-mail modtagere. Hvis du vil have, at vi sender dit Travel Card igen, venligst kontakt Best Western Rewards medlemsservice 020-792 752, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kan alle medlemmer i Best Western Rewards deltage?

Ja, alle medlemmer i Best Western Rewards er berettiget til denne kampagne, uanset medlemsland. De "kvalificerede ophold" gælder også alle andre Best Western hoteller over hele verden.

Hvorfor registrerer Best Western ikke automatisk alle eksisterende Best Western Rewards-medlemmer i sæsonkampagnerne?

At give kunderne mulighed for at tilmelde sig til kampagner involverer dem i vores Best Western Rewards-program og vores varemærke. Samtidig hjælper det os også til at måle effekten af vores kampagner, så vi ved, hvad vi skal fortsætte med at markedsføre og hvad vi eventuelt kan forbedre. Vi vil gerne have dig til at vælge, hvad der passer dig bedst.

Kan udløbsdatoen på mit Travel Card forlænges?

Nej, det findes ingen tilføjelser på disse kampagnekort.

** Gavekortet vil blive udstedt i medlemmets lokale valuta, cirka svarende til 20 USD.

Regler og vilkår

Best Western Rewards®-medlemmer *** ("Medlemmer") som (a) registrerer sig til Kampagnen (enten via hjemmeside eller via receptionen på et Best Western hotel)), (b) gennemfører et (1) kvalificeret ophold * mellem den 1. juni 2018 og 3. september 2018 ("Promotion-periode") på et Best Western hotel, og (c) har en gyldig e-mailadresse i sin medlemsprofil på tidspunktet før registrering til kampagnen får et (1) kampagne 150 DKK Best Western Travel Card® ("Gavekort").

Det findes en grænse på et stk. (1) 150 DKK gavekort, som hvert medlem kan optjene under kampagneperioden. ** Gavekortet vil blive udstedt i medlemmets lokale valuta. Kampagneregistrering og Best Western Rewards medlemskab kræves før det kvalificerede ophold, for at tage del i kampagnen. Ophold som afsluttes før Kampagneregistrering og Best Western Rewards medlemskab tæller ikke. Medlemskab i Best Western Rewards kan registreres via Best Westerns hjemmeside eller via vores hoteller. Gavekortet er gyldigt i 120 dage. Udløbsdato er angivet på gavekortet.

Kampagnen er ikke gyldig i kombination med andre tilbud, kampagner eller rabatter. Kampagnen kan ikke videregives. Kampagnens vilkår kan ændres uden varsel. Der går ca. 2-3 uger fra det kvalificerede ophold til gavekortet leveres. Gavekortet sendes elektronisk til medlemmets e-mailadresse (uanset om medlemmet har valgt Best Western-kommunikation fra). Gavekortet sendes ikke via post eller på anden vis til medlemmet. Alle Best Western Rewards programmets regler og vilkår gælder. Besøg bestwestern.dk/best-western-rewards for at se programmets komplette regler og vilkår. Alle Best Western Travel Card regler gælder. Besøg travelcard.bestwestern.com for komplette Best Western Travel Card regler og vilkår.

Ved spørgsmål kontakt medlemsservice på 020-792 752, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

*** Gælder alle medlemmer i Best Western Rewards uanset medlemsland.

* “Et kvalificeret ophold” defineres på samme måde, som et ophold der normalvis giver Rewards point. Eksempel på undtagelser er ophold booket via et online rejsebureau, en pakkebooking via rejsearrangør eller et ophold booket til en specialpris (se Best Western Rewards regler og vilkår for mere information). Ophold, der finder sted i kampagneperioden, skal have udtjekningsdato senest den 3. september 2018 for at kvalificere sig til kampagnen. Ophold der finder sted optil kampagneperioden, men som har indtjekningsdato, som overlapper starten af kampagneperioden, tæller som kvalificeret til Kampagnen.

Hvert Best Western® hotel er privatejet og drevet privat. Best Western og Best Western-varemærkerne er registrerede varemærker af Best Western International, Inc. © 2018 Best Western International, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

 

Menu [Dk]

 Dansk
Menu