Optjen Point

Beløn dig selv, du har fortjent det!

Medlemmer af Best Western Rewards optjener 10 Rewards Point for hver US Dollar (i den pågældende valuta), der bliver anvendt i forbindelse med en værelsesbestilling. I forbindelse med kampagner og tilbud kan der desuden optjenes Rewards Point hos udvalgte samarbejdspartnere.


Frinætter - rundt om i hele verden

Du kan anvende dine optjente point til frinætter på samtlige af vores hoteller rundt om i hele verden. Mængden af påkrævede point varierer i intervaller mellem 8.000 og 36.000 point alt afhængig af hoteltype, placering og sæson. Det er nødvendigt som minimum at have den mængde point, der kræves af det individuelle hotel, for at kunne reservere en frinat.

Book dine frinætter ved at logge ind på din online Rewards-konto og vælg pristypen Use Rewards Points. 


Globale og lokale samarbejdspartnere

Rejsepartnere - bil & fly

I stedet for at optjene Rewards Point kan du vælge at optjene flyselskabs-point hos et stort udvalg af globale og lokale samarbejdspartnere. Vi har ligeledes samarbejde med et udvalg af biludlejningsfirmaer, der gør det muligt både at optjene og anvende Rewards Point.

 

Rejser, gavekort, oplevelser!

Optjente Rewards Point kan anvendes til en lang række spændende ting! Foruden frinætter på hoteller rundt om i hele verden kan dine optjente point konverteres til Best Western Travel Cards og gavekort hos massevis af samarbejdspartnere – alt lige fra Bog & Idé til Bauhaus.
 
 

Menu [Dk]

 Dansk
Menu