Lad et hotel i Danmark danne rammen om en vidunderlig ferie

Lad et hotel i Danmark danne rammen om en vidunderlig ferie

Vi kender det alle; når én ferie lakker mod enden, er man allerede i gang med at drømme om den næste. Som ugerne går, bliver feriedrømmene ofte rettet mod eksotiske rejsemål, hvor evigt solskin er omdrejningspunktet. Men hvorfor ikke efterprøve dét, som et stadigt stigende antal udenlandske feriegæster allerede ved? Nemlig at Danmark er en eftertragtet feriedestination med en bred palet af varieret natur samt spændende kulturoplevelser.

Læs mere ...

Dyrk din lidenskab med et herligt golfophold i Danmark

DYRK DIN LIDENSKAB MED ET HERLIGT GOLFOPHOLD I DANMARK

Der er ikke noget bedre end at fordybe sig i noget, man holder af. Særligt hvis man gør det sammen med nogle, man holder af. Golfsporten ligger højt på listen, både når der skal slappes af, dyrkes motion og tilbringes tid sammen med venner, familie og kolleger. Golf er en decideret passion for mange, eftersom det er en af de sportsgrene, der bedst formår at inkorporere de fleste af fritidslivets facetter; natur, frisk luft, udfordringer, motion og samvær med mennesker – det hele i én oplevelsesrig pakke. En pakke, du kan dyrke lige i din egen baghave med et golfophold i Danmark.

Læs mere ...

Lad et konferencehotel skabe rammerne for inspiration og succes

Lad et konferencehotel skabe rammerne for inspiration og succes

Når dit firma skal afholde konference, er rammerne for begivenheden i høj grad bestemmende for arrangementets udfald. Hvad enten der er tale om et lille bestyrelsesmøde eller en stor gallamiddag, er det vigtigt, at du og dine medarbejdere føler jer godt tilpas. Heldigvis findes der et konference hotel til ethvert behov!

Læs mere ...

Skab personlige og uforglemmelige sommerferieminder på hotel i Danmark

Skab personlige og uforglemmelige sommerferieminder på hotel i Danmark

Hvilken ferie går du rundt og drømmer om? Hyggelige dage på stranden med solen i ansigtet, sand mellem tæerne og en dejlig frisk dukkert? Afslapning på golfbanen, hvor du kan øve dit sving? Eller måske storbyferie fyldt med museumsbesøg og kulturelle oplevelser? Ofte drømmer vi os langt væk til fjerne verdensdele, når vi skal planlægge sommerens rejse, og der er en tendens til at vide langt mere om eksotiske destinationer sydpå end om vores eget nærområde.

Læs mere ...

Menu [Dk]

 Dansk
Menu