Tag i H.C. Andersens fodspor – vælg dit hotel i Odense allerede i dag!

Tag i H.C. Andersens fodspor – vælg dit hotel i Odense allerede i dag!

Et hotel i Odense kan bringe dig på mange forskellige eventyr, alt efter hvad du søger af dit kommende ophold. Byen ligger på Fyn ved Odense Å og blot 3 km syd for Odense Fjord. Måske vil du sidde i en vandcykel ned ad Odense Å og synge ”Vi sejler op ad åen”, eller måske er du mere til hyggelige museumsture, hvor du bl.a. kan følge i forfatteren H.C. Andersens fodspor.

Læs mere ...

Lad et hotel i Danmark danne rammen om en vidunderlig ferie

Lad et hotel i Danmark danne rammen om en vidunderlig ferie

Vi kender det alle; når én ferie lakker mod enden, er man allerede i gang med at drømme om den næste. Som ugerne går, bliver feriedrømmene ofte rettet mod eksotiske rejsemål, hvor evigt solskin er omdrejningspunktet. Men hvorfor ikke efterprøve dét, som et stadigt stigende antal udenlandske feriegæster allerede ved? Nemlig at Danmark er en eftertragtet feriedestination med en bred palet af varieret natur samt spændende kulturoplevelser.

Læs mere ...

Dyrk din lidenskab med et herligt golfophold i Danmark

DYRK DIN LIDENSKAB MED ET HERLIGT GOLFOPHOLD I DANMARK

Der er ikke noget bedre end at fordybe sig i noget, man holder af. Særligt hvis man gør det sammen med nogle, man holder af. Golfsporten ligger højt på listen, både når der skal slappes af, dyrkes motion og tilbringes tid sammen med venner, familie og kolleger. Golf er en decideret passion for mange, eftersom det er en af de sportsgrene, der bedst formår at inkorporere de fleste af fritidslivets facetter; natur, frisk luft, udfordringer, motion og samvær med mennesker – det hele i én oplevelsesrig pakke. En pakke, du kan dyrke lige i din egen baghave med et golfophold i Danmark.

Læs mere ...

  • 1
  • 2

Menu [Dk]

 Dansk
Menu