Hoteller i Vejle – udforsk en unik verden af moderne kunst og arkitektur

Selvom Vejle på papiret ligger i provinsen, er der ikke meget provinsstemning over den smukke fjordby i hjertet af Danmark. Her sker der noget! Det mærker man med det samme, når man bor på hotel i Vejle, og når man begynder at udforske byens hyggelige centrum, og især når man går på opdagelse blandt museer og gallerier – eller når man bare suger stemningen til sig på en slentretur.

Læs mere:

Ferie eller forretningsrejse på Fyn? Gør turen helt perfekt med et af de bedste hoteller i Odense

Et ophold på et af de mange hoteller i Odense centrum er et ideelt udgangspunkt, når turen går til Fyn. Danmarks tredjestørste by har nemlig masser at byde på, og selv hvis Odense engang imellem flyver under radaren hos mange rejsende til fordel for hovedstanden, må man ikke glemme, at Odense er en gammel kulturby, som i kraft af sin gode beliggenhed lige i hjertet af Danmark også egner sig godt til dagsture rundt på Fyn samt til forretningsrejser og konferencer.

Læs mere:

Hotelophold i København? Det her skal du vide!

Det er skønt at holde ferie i hovedstaden og uanset om det er første gang, du skal bo på hotel i København, eller om du efterhånden er blevet en rigtig ekspert i byen, så er en ting sikker: Programmet bliver stramt, og du kommer ikke til at kede dig. Selvom du selvfølgelig skal rundt og se og opleve en masse ting, så kommer man ikke udenom at overnatningen også er vigtig. En god nats søvn og et solidt morgenmåltid er nemlig de første forudsætninger for en vellykket dag, også når du rejser! Derfor kan det svare sig at at lave en sin research inden man beslutter sig for et hotel i København.

Læs mere:

Forretningsmøde eller ferie i Danmark? Der er masser af fordele ved at vælge Vejle

Skal du samle kollegaer fra rundt omkring i landet til en konference? Give børnene et uforglemmeligt ferieeventyr, eller måske bare nyde din partners selskab på en romatisk weekendtur? Uanset hvad der står på programmet, finder du alle ingredienserne til et vellykket ophold, når du vælger af de skønne hoteller i Vejle. Den centrale beliggenhed gør det nemt at deltage i møder og konferencer, den flotte natur og køreafstanden til Legoland gør byen til et oplagt valg for børnefamilier, og det smukke fjordlandskab, de kulturelle tilbud og gode restauranter gør Vejle til den perfekte ramme til kæresteturen - og så er der selvfølgelig også skønne overnatningsmuligheder og fremragende kundeservice, som har helt tjek på dine reservationer på de gode hoteller i Vejle centrum!

Læs mere:

Book dit hotel i Herning – en vaskeægte konferenceby

Uanset om det drejer sig om det mindre møde eller det store event, er én ting sikker: Med de rigtige omgivelser giver man sit arrangement de bedste forudsætninger for at lykkes. Her skal der være styr på både indretning af lokaler, forplejning, overnatningsmuligheder og AV-udstyr. Det er meget at holde styr på, og det kræver en erfaren samarbejdspartner for at sikre, at tingene forløber, som de skal, og at alle rejser hjem en god oplevelse rigere – den samarbejdspartner kan du være sikker på at få, når du vælger at holde din konference på et hotel i Herning.

Læs mere:

Menu

 Dansk
Menu