• Hjem
  • Blog
  • Lad et hotel i Danmark danne rammen om en vidunderlig ferie

Vi kender det alle; når én ferie lakker mod enden, er man allerede i gang med at drømme om den næste. Som ugerne går, bliver feriedrømmene ofte rettet mod eksotiske rejsemål, hvor evigt solskin er omdrejningspunktet. Men hvorfor ikke efterprøve dét, som et stadigt stigende antal udenlandske feriegæster allerede ved? Nemlig at Danmark er en eftertragtet feriedestination med en bred palet af varieret natur samt spændende kulturoplevelser.

Der er et væld af Der er ikke noget bedre end at fordybe sig i noget, man holder af. Særligt hvis man gør det sammen med nogle, man holder af. Golfsporten ligger højt på listen, både når der skal slappes af, dyrkes motion og tilbringes tid sammen med venner, familie og kolleger. Golf er en decideret passion for mange, eftersom det er en af de sportsgrene, der bedst formår at inkorporere de fleste af fritidslivets facetter; natur, frisk luft, udfordringer, motion og samvær med mennesker – det hele i én oplevelsesrig pakke. En pakke, du kan dyrke lige i din egen baghave med et golfophold i Danmark.

Tee off i hjemlige omgivelser

Hvad enten du har brug for at arbejde på dit sving, oparbejde tættere relationer til dine kolleger eller blot vil koble af med en af de ting, du er bedst til, så er en golftur i Danmark den perfekte måde at give dig selv og din golf et boost. Du finder et solidt og spændende udvalg af golfbaner herhjemme. Mange af dem er knyttet til dejlige hoteller og resorts, såsom Best Western-kæden, så hvis sommeren tilbringes bedst på greenen, er der både baner og hoteller for enhver smag.

Tilbring sommeren på hotel i Danmark

Golf har mange facetter. Sporten lider dog en smule under, at den er så forholdsvis afhængig af vejret. Det er ikke mange sving, man får taget med køllen, når det regner eller sner. Derfor er sommeren også den bedste årstid herhjemme, når du vil dyrke den traditionsrige sport. Heldigvis byder sommeren også på masser af fristunder for de fleste, så udnyt de forhåbentlig mange soltimer på nogle af de mange smukke golfbaner rundt om i Danmark. Find det perfekte sommerhotel enten i tilknytning til eller i umiddelbar nærhed af en spændende golfbane og brug en bid af din sommer på at fordybe dig i golfspillets mange glæder.

Frisk luft og hyggeligt samvær

En af de bedste ting ved golf er, at man kan nyde samværet med andre, samtidig med at man bevæger sig og foretager sig noget sammen. Der er rig lejlighed til gode samtaler, når man går fra det ene hul til det næste. Så grib golfkøllen, mens du lærer vennen bedre at kende – eller måske skal du i gang med at etablere en tillidsfuld relation til din næste store kunde.

Brug den danske sommer på at blive endnu bedre til din yndlingssport, alt imens du udvikler og styrker dine relationer til familie, venner og kolleger. i din egen baghave, og der er helt sikkert også noget, der passer til dig.

Malerisk idyl samt en rå natur

Den klejne størrelse til trods har vi herhjemme en stor og fascinerende variation i naturen. Begiv dig ud i en Morten Korch-drøm på Fyn eller Langeland, surf de vilde vover ved det trendy Klitmøller eller trav dig glad i dybe skove og dale i Rold Skov. Eller hvad med at opleve vestkystens allestedsnærværende sand, fyrtårne og kirker? Med rig mulighed for skønne overnatninger på et hotel i Danmark venter feriedrømmene for den naturbegejstrede lige rundt om hjørnet.

Er du ikke så meget til skov og strand, er der også masser af oplevelser at hente i Danmarks kulturknudepunkter. Oplev eksempelvis København med de mange facetter. Her får du noget for alle sanser, lige fra traditionelle smørrebrødsrestauranter, der emmer af historie og tradition, til en af verdens bedste restauranter, der har været med til at sætte Danmark på det kulinariske verdenskort med banebrydende bidrag til det nordiske køkken. Her er der også rigeligt til ørerne. Dyrk den klassiske musik med nogle af Danmarks bedste symfoniorkestre, dyk ned i undergrunden på et af byens mange, trendy spillesteder eller dans natten væk på en af de mange, levende klubber. Eller giv øjnene en oplevelse ved blot at vandre byen tynd og nyde den historiske arkitektur og de mange landemærker, der er at finde i Kongens København.

Tag hele familien med på hotel

En ferie herhjemme byder også på et væld af muligheder for at nyde livet og have det sjovt som familie. Det er forholdsvis let at arrangere en familieferie i Danmark, der stiller alle tilfreds, store som små. Vælg eksempelvis Best Western-kædens familietilbud nær forlystelsesparker og børnevenlige events, der kendetegner sommeren i Danmark. Rutsjebaner i Tivoli, vandsjov i Djurs Sommerland eller kanotur ned ad Gudenåen?

Lad Danmark sætte rammen om din ferie i år og få forfrisket krop og sjæl med alt, hvad hjertet kan begære – lige her, hvor du allerede er.  

Menu

 Dansk
Menu