• Hjem
  • Blog
  • Udforsk Danmark på 5 forskellige måder: Fra hotellet i København til spændende street food

Turistsloganet Wonderful Copenhagen stadig hænger ved, for Danmarks hovedstad har altid en række skønne tilbud, uanset om man rejser alene eller sammen med familie og venner. Har du lyst til at (gen)opdage byen ved at booke et hotel i København? Så læs med her!

Book et hotel i København på et stramt budget

København hører måske nok ikke til blandt de mest prisvenlige rejsemål, men det betyder ikke, at man ikke kan finde gode tilbud og rabatter, som giver plads i feriebudgettet til eventyr og oplevelser. Det kræver blot lidt ekstra research. Hos Best Western finder du hoteller i København for enhver smag og enhver pengepung, og er du ude i god tid og/eller medlem af loyalitetsprogrammet, er der endnu flere muligheder for at gøre et kup og give dig selv de bedste forudsætninger for et vellykket ophold i hovedstaden.

Afsted til jazzfestival og Operaen

Der er gode muligheder for at nyde kulturferiens glæder, når du vælger et hotel i København. Jazzentusiaster bør opleve klassikeren Copenhagen Jazz Festival, som siden sin begyndelse i 1979 er gået hen og blevet en kulturinstitution i byen. Det er en begivenhed, som hvert år lokker både nichekunstnere og verdensnavne til København. Hovedstaden giver imidlertid også mulighed for at udforske den klassiske musik, og med det karakteristiske operahus,Operaen, fra 2005 er byen i endnu højere grad blevet et finkultureltudflugtspunkt, som mange rejsende gerne vil opleve på nærmeste hold.

Masser af sjov – gratis aktiviteter for børn

Er vejret godt, er det oplagt at besøge det hyggelige naturområde Amager Fælled, hvor de små kan boltre sig på den store naturlegeplads. Her er der desuden også grillpladser, hvorfor udflugten nemt kan kombineres med en hyggelig picnic. Lige i nærheden finder I desuden Remiseparkens Bondegård, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på køer, geder og får – en oplevelse, man ellers ikke forbinder med en storbyferie! Svigter vejret, kan I vælge Blegdamsremisen på Østerbro, som er byens eneste gratis indendørslegeplads. Her er der både sørøverskibe, tovbaner og meget mere for børnene på de godt 1000 kvadratmeter.God fornøjelse!

Prøv den lækre street food i København

I København finder du masser af kulinariske oplevelser, når du er på farten, men du får måske svært ved at vælge. Klassikeren over dem alle er Torvehallerne lige ved Nørreport Station. Luksusudgaven af det traditionelle madmarked byder på alt, hvad hjertet kan begære af mad fra alle verdenshjørner, og den centrale beliggenhed gør det til et ideelt stop på en sightseeingtur gennem Indre By. Derudover kan du med fordel også besøge Broens Gadekøkken, som ligger lige ved vandet i Nyhavn, og som dermed også er et oplagt valg til en lille og velsmagende pause i ferieprogrammet.

Udforsk kunst og museer i København

Kunstelskere har gode vilkår i hovedstaden, hvor du finder alt lige fra ældre mesterværker til små, hyggelige gallerier, hvor der er plads til det ukonventionelle og kompromisløse. Kunstmuseet med den højeste internationale profil i København er uden tvivl Louisiana, som ligger i Humlebæk lidt nord for byen. Her kan du glæde dig til en imponerende samling, som inkluderer moderne værker af blandt andre Pablo Picasso, Andy Warhol og Asger Jorn. I den modsatte retning, i Ishøj, byder kunstmuseet Arken ligeledes på moderne kunst fra 1990 og frem. Har du derimod lyst til at udforske de gamle klassikere uden at bevæge dig alt for langt ud af byen, er både Glyptoteket og Statens Museum for Kunst oplagte valg til en kulturdag i København.

Sådan booker du hoteller i København

Hos Best Western får du tilbudt et altid højt service- og komfortniveau, når du booker et hotel i København city. Med de to centralt beliggende hoteller i byen har du gode muligheder for at finde en overnatningsmulighed, som passer til både dit rejseprogram og dit budget. Både det flotte, gamle Hotel Hebron i nærheden af Københavns Hovedbanegård og det charmerende Hotel City Copenhagen, som ligger et stenkast fra Nyhavn, er helt optimale, hvis du virkelig vil opleve, hvorfor København er en af Nordeuropas mest besøgte destinationer!

Har vi fristet dig? Så book dit hotel hos Best Western i København allerede i dag!

 

Menu

 Dansk
Menu