• Hjem
  • Blog
  • Rejsetips: Sådan får du mest muligt ud af dit kommende ophold i Herning

Venter der et ophold på et hotel i Herning centrum, kan du glæde dig til noget af det bedste, som Danmark har at byde på.

Byen har en god beliggenhed i hjertet af Jylland, hvorfor det er nemt at komme hertil, og samtidig er byen et godt udgangspunkt for et varieret ferieprogram med spændende dagsudflugter til både Øst- og Vestjylland. Der er flere gode hoteller i Herning for enhver smag og ethvert budget, og uanset om den står på ferie eller forretning, er der masser at glæde sig til, for som byens motto slår fast: Her er alle muligheder åbne.

Er din interesse vakt? Så læs med her og find dit hotel i Herning, lige dér hvor Danmark er lidt skønnere.

Fordelene ved at vælge et hotel i byens centrum

Man går nærmest aldrig galt i byen, når man vælger et hotel i Herning centrum. Her er der nemlig hverken langt til restauranter, butikker eller offentlig transport. Det er dog ikke kun de praktiske fornødenheder, som gør den centrale beliggenhed til en fordel. Ønsker man at opleve byens forskellige attraktioner, er det ligeledes en god idé at bo centralt, så man bruger så lidt tid på transport som muligt. Vælger man et af de mange gode hoteller i Herning, får man ganske enkelt mere tid til oplevelserne.

Ting, du kan lave, når du bor på hotel i Herning

Herning er i høj grad kendt for kulturelle oplevelser som bl.a. koncerter i Boxen, og byen mangler ej heller seværdigheder. Når man vælger at booke et hotel i Herning, oplever man Danmark fra en anden vinkel, hvor de lokale kunst- og kulturtilbud står stærkt, selv når større byer løber med størstedelen af opmærksomheden.

Byens kulturelle hjerte: HEART - Herning Museum of Contemporary Art

HEART er et kunstmuseum, som man ikke må gå glip af, når man vælger et ophold på et hotel i Herning. Danmark huser mange flotte museer, men Hernings nye kulturelle kraftcenter, som blev indviet i 2009, er nu alligevel i særklasse. HEART har sine rødder i Herning Kunstmuseum fra 1977 og fokuserer på eksperimenterende kunst fra 1930’erne og frem. Museet byder både faste udstillinger og to årlige særudstillinger samt en koncertsal og et formidlingscenter.

Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museet

Den moderne kunst har gode vilkår i det midtjyske. Når du booker et af de mange gode hoteller i Herning, er det således også nemt at lægge vejen forbi det imponerende Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum, som ligger kun et stenkast fra HEART. Her kan man opleve en samling, som tager udgangspunkt i de mere end 4000 værker, som de to kunstnere skænkede til museet igennem et gavebrev ved oprettelsen i 1976. Derudover byder museet også på særudstillinger med fokus på andre kunstnere fra COBRA-bevægelsen, der blandt andet også talte den verdensberømte danske maler Asger Jorn.

MCH Herning Messecenter

Søger du efter spændende arrangementer i det midtjyske som for eksempel koncerter og sportsstævner, så book et hotel i Herning centrum og besøg f.eks. MCH Herning Messecenter. Byens kendte messecenter har gennem årene dannet rammen om et væld af forskellige arrangementer. Herning har gennem de sidste mange år positioneret som en af Danmarks førende koncertbyer, og når verdensnavne som Lady Gaga, Elton og Bruce Springsteen lægger vejen forbi, er det ofte her, i MCH Koncert Arena eller i den tilknyttede Jyske Bank BOXEN, man kan opleve dem. Den store interesse for de mange musikevents og sportsbegivenheder er noget, man kan mærke på de forskellige hoteller i Herning, og med den gode beliggenhed midt i landet, er det en populær koncertdestination for mange danskere.

Natteliv og bystemning

Et hotel i Herning centrum giver gode muligheder for at få oplevet byens charmerende centrum, der hvor det sker, og det gør det i området omkring Østergade. I den 300 meter lange gågade finder man flere flotte, gamle huse, og ønsker man at tage på en kulinarisk opdagelsesrejse, er det også her, man bør begynde. Østergade huser flere restauranter, barer og cafeer, og uanset om man er til det amerikanske, det sydeuropæiske eller det asiatiske køkken, får man stillet sulten her.

Når mørket falder på, og festen så småt kommer i gang, kan byen også være med, og er du til fest og farver, bliver du ikke skuffet, når du går efter et af de mange hoteller i Herning.

Er du blevet hooked på Herning? Vælg et af de gode tilbud og book dit hotel i Herning centrum i dag!

Menu

 Dansk
Menu