• Hjem
  • Blog
  • Tag i H.C. Andersens fodspor – vælg dit hotel i Odense allerede i dag!

Et hotel i Odense kan bringe dig på mange forskellige eventyr, alt efter hvad du søger af dit kommende ophold. Byen ligger på Fyn ved Odense Å og blot 3 km syd for Odense Fjord. Måske vil du sidde i en vandcykel ned ad Odense Å og synge ”Vi sejler op ad åen”, eller måske er du mere til hyggelige museumsture, hvor du bl.a. kan følge i forfatteren H.C. Andersens fodspor.

Få inspiration til, hvad du kan se under hotelopholdet i Odense

Hvad der er det bedste hotel i Odense, vil altid være en smagssag. Det kan dog varmt anbefales, at du vælger et centralt hotel i Odense, tæt på Danmarks bedste seværdigheder, så du kan få det optimale ud af opholdet, uanset om du er i byen for få dage eller en længere periode.

Når du har valgt mellem hotellerne i Odense, kan du passende tage mod flere af byens museer. Valgmuligheder kunne være H.C. Andersens fødehjem eller H.C. Andersens Museum, ligesom du kan vælge at få udleveret et kort over byens mange eventyrskulpturer, så du kan tage på en skattejagt efter alle de kendte eventyr.

Kunstmuseet Brandt, Bunkermuseet, Møntergården eller frilandsmuseet Den Fynske Landsby er andre steder, du kan besøge direkte fra dit hotel i Odense.

Odense er dog langt mere end blot museer, men også et sted, hvor du kan opleve flere historiske bygninger såsom Sankt Knuds Kirke, Odense Domkirke. Den prægtige kirke har fået navn efter Knud Den Hellige. Han blev myrdet i 1086.

Har du siddet længe ved konferencebordet, er du blevet lidt træt efter de mange museumsbesøg, eller skal familien aktiveres på ny vis, er Odense spækket med masser af muligheder for aktive udfoldelser. Har du mon overvejet en gåtur gennem Odense Zoo, en vandcykeltur op ad Odense Å eller et smut forbi trampolinparken eller en af de mange golfbaner i nærområdet?

Valget af dit hotel i Odense er vigtigt

Der er flere hoteller i Odense, der kan være særdeles attraktive for netop dit ophold. Find det hotel i byen, der tager højde for netop dine ønsker. Er det bedste hotel i Odense det familievenlige alternativ, eller går du i stedet efter hotellerne i Odense Centrum, så du kan gå til alt? Eller er du på jagt efter stedet, der kan huse hele konferenceselskabet? Tag dig god tid til at kigge på de forskellige muligheder, så opholdet i Odense bliver alt det, du drømmer om.

Menu

 Dansk
Menu