• Hjem
  • Blog
  • Overnatning på hotel i Horsens? Sørg for at få den bedste deal

Går turen til Jylland, og leder du efter en overnatningsmulighed hvor byen både byder på spændende attraktioner og gode spisesteder, og hvor du samtidig har et godt udgangspunkt for dagsture? Så er det værd at kigge på et af de mange gode hoteller i Horsens. Med en beliggenhed i det østlige Jylland halvvejs mellem Århus og Kolding er et hotel i Horsens et ideelt valg til for eksempel konferencer og møder hvor man skal samle folk fra flere forskellige steder i landet, og rejser man med familien, er både Legoland og skønne naturoplevelser kun en kort køretur væk. Med et hotel i Horsens får du ganske enkelt lidt af det hele!

Hvad skal du være opmærksom på når du booker et hotel i Horsens?

Horsens byder på flere forskellige overnatningsmuligheder som tilgodeser både forretningsrejsende og turister, og her finder man selvfølgelig også noget for ethvert budget. Med et hotel i Horsens centrum har man et godt udgangspunkt for eksempelvis forretningsfrokoster eller fyraftensdrinks hvor der ikke er langt hjem til den bløde seng bagefter. Det er dog ikke altid, at en central beliggenhed er det man bør prioritere højest. Som forretningsrejsende på et af de mange gode hoteller i Horsens kan man med fordel overveje en beliggenhed lidt udenfor byen og tættere ved motorvejen hvis man rejser til byen i bil. Et hotel i Horsens centrum har ganske vist masser af charme, men man sætter måske også større pris på denne hvis den ikke er ledsaget af tæt trafik og jagten på en parkeringsplads.

Populære turistattraktioner i Horsens

Det er ikke kun forretningsfolket som har fået øjenene for Horsens’ gode beliggenhed, byen er nemlig også en af de mere populære destinationer for turister. Tager man sig samtidig tid til at researche tilbud & rabatter samt hoteller med lavpris-garanti, kan man glæde sig til et ophold hvor der er masser af luft i feriebudgettet til romantiske oplevelser for to eller skønne eventyr med hele familien. Med et ophold på et hotel i Horsens får du Danmark når det er allerbedst, med en herlig blanding af historie, kultur, dejlig natur og attraktioner både i og udenfor byen. Her kan du med fordel besøge det gamle Horsens Statsfængsel, byens kunstmuseum og måske også få hørt en koncert eller to? Når du vælger et hotel i Horsens, bor du i Danmarks måske bedste koncertby som gennem årene har været vært for blandt andre Paul McCartney, U2 og Metallica. Eller hvad med en hyggelig sejltur til mindst ligeså hyggelige Endelave i Kattegat på en varm sommerdag? Uanset hvad der får dig til at booke et hotel i Horsens, er en ting sikker: Du skal nok nå at (gen)forelske dig i byen inden turen atter går hjemad!

Har du lyst til at overnatte på et hotel i Horsens til en god pris til din næste konference eller ferie? Lad Best Western hjælpe dig med at finde et godt tilbud på et hotel i Horsens allerede i dag!

Menu

 Dansk
Menu