• Hjem
  • Blog
  • Forretningsmøde eller ferie i Danmark? Der er masser af fordele ved at vælge Vejle

Forretningsmøde eller ferie i Danmark? Der er masser af fordele ved at vælge Vejle

Skal du samle kollegaer fra rundt omkring i landet til en konference? Give børnene et uforglemmeligt ferieeventyr, eller måske bare nyde din partners selskab på en romatisk weekendtur? Uanset hvad der står på programmet, finder du alle ingredienserne til et vellykket ophold, når du vælger af de skønne hoteller i Vejle. Den centrale beliggenhed gør det nemt at deltage i møder og konferencer, den flotte natur og køreafstanden til Legoland gør byen til et oplagt valg for børnefamilier, og det smukke fjordlandskab, de kulturelle tilbud og gode restauranter gør Vejle til den perfekte ramme til kæresteturen - og så er der selvfølgelig også skønne overnatningsmuligheder og fremragende kundeservice, som har helt tjek på dine reservationer på de gode hoteller i Vejle centrum!

Spændende historie og flot arkitektur

Med et hotel i Vejle har du et optimalt udgangspunkt for at udforske byens spændende historie og gå på en arkitektonisk opdagelsesrejse. Den hyggelige gamle bykerne er velbevaret, og ønsker du at dykke ned i egnens fortid, kan du passende kombinere en byvandring med et besøg på et af områdets mange museer, eksempelvis Kulturmuseet Spinderihallerne. Derudover ligger Vejle kun et stenkast fra den gamle kongeby Jelling, hvor du har mulighed for at opleve et af Danmarks store fortidsminder, nemlig Jellingestenen. Vælger du et hotel i Vejle city, har du desuden også mulighed for at få oplevet noget af byens spændende arkitektur på nært hold. Her er især bygninger som De 5 Søstre og Bølgen et besøg værd, hvis du interesserer dig for moderne arkitektur, og samtidig er der også mulighed for at besøge det unikke museum Økolariet, hvor du kan se udstillinger om arkitektur og byplanlæg i Vejle.

Nyd naturen i det sydlige Jylland

Når du vælger et hotel i Vejle, ser du Danmark, når det er allerskønnest. Her, lige ved det flotte fjordlandskab, er der mulighed for traveture og vandsport i omgivelser, som du næppe finder andre steder i landet. Uanset om du vil bruge områdets smukke natur som en kulisse til morgenløbeturen, når du bor på et af de mange gode hoteller i Vejle, eller om du vil holde en aktiv ferie med hele familien, finder du det her. En anden mulighed for at opleve naturen tæt på er ved at besøge den nærliggende Givskud Zoo. Den kombirede zoologiske have og safaripark er et oplagt valg til en spændende og begivenhedsrig dag for både store og små, og med en køretur i egen bil blandt de mange eksotiske dyr er her lagt op til et uforglemmeligt ferieminde! Med et af de godt beliggende hoteller i Vejle centrum som dit udgangspunkt tager det godt 20 minutter i bil, og har man mod på yderligere 20 minutter bag rattet - og er familiens yngste ikke for trætte - kan man desuden fortsætte turen til Legoland i nærliggende Billund.

Find det bedste hotel i Vejle

Vejle er lidt af det hele og alt, hvad du har brug for. For den ferierejsende er her nok at udforske, og rejser man i forbindelse med arbejdet, er der ligeledes gode muligheder for at få krydret opholdet med kulturelle oplevelser eller afstressende naturoplevelser - det skal der også til engang imellem! Med et hotel i Vejle city til en god pris er der desuden masser af luft i budgettet til at tage på spændende dagsture i området, byens beliggenhed er nemlig også noget, som lokker mange besøgende til. Hvad med en smuttur til hyggelige Kolding, eller shopping i Århus? Mulighederne er mange, og der skal nok blive tid til det hele. Er du blevet nysgerrig på at finde hoteller i Vejle centrum? Så er det bare med at komme i gang med at gå på opdagelse i en af Danmarks dejligste byer - god fornøjelse!

Menu [Dk]

 Dansk
Menu