• Hjem
  • Blog
  • Ferie eller forretningsrejse på Fyn? Gør turen helt perfekt med et af de bedste hoteller i Odense

Ferie eller forretningsrejse på Fyn? Gør turen helt perfekt med et af de bedste hoteller i Odense

Et ophold på et af de mange hoteller i Odense centrum er et ideelt udgangspunkt, når turen går til Fyn. Danmarks tredjestørste by har nemlig masser at byde på, og selv hvis Odense engang imellem flyver under radaren hos mange rejsende til fordel for hovedstanden, må man ikke glemme, at Odense er en gammel kulturby, som i kraft af sin gode beliggenhed lige i hjertet af Danmark også egner sig godt til dagsture rundt på Fyn samt til forretningsrejser og konferencer.

Er man først gået på jagt efter et godt hotel i Odense, kan man med fordel tage et kig på byens hyggelige centrum. Her er man tæt på det hele, først og fremmest banegården, så det er nemt at komme i gang med programmet, så snart man ankommer. Fra banegården er der kun et par hundrede meters gang til den hyggelige, gamle bykerne, hvor man blandt andet finder det historiske museum Møntergården, domkirken Sankt Knuds Kirke og selvfølgelig også byens mest berømte attraktion - H. C. Andersens hus.

Det er dog ikke kun beliggenheden i centrum, som afgør sagen; hvad der er det bedste hotel i Odense afhænger selvfølgelig også af, hvad programmet byder på, når man besøger byen. Selvom en central beliggenhed kan være en fordel, hvis man brænder for at udforske de hyggelige, gamle brostensgader og kendte attraktioner, kan logistikken også spille en rolle. Et hotel i udkanten af byen og med gode forbindelser til motorvejen kan således være det oplagte valg til den forretningsrejsende, for hvem sightseeing-turen i centrum er et valgfrit punkt på dagsordenen, hvis tiden tillader det, men hvor opholdet i Odense først og fremmest handler om arbejdet. Med en beliggenhed i udkanten af byen og med god infrastruktur er det en smal sag at rejse til og fra hotellet, og man slipper for den tungeste bytrafik og udfordringen med at finde en fornuftig parkeringsplads.

Ønsker man at lade opholdet tage udgangspunkt i byen, men ikke kredse om den, er et hotel i udkanten af Odense ligeledes et godt valg. Her er det nemt at komme i gang med spændende dagsture rundt på Fyn, og måske endda også til Jylland og Sjælland, og ønsker man at krydre turen med lidt mere bystemning, er Odense centrum kun et stenkast væk - det er ganske enkelt det bedste fra begge verdener.

Det er selvfølgelig kun en selv, der kan afgøre hvilket af de mange hoteller i Odense, der er det helt rigtige til turen, men uanset hvad man vælger, kan man se frem til et dejligt ophold, hvor der ikke mangler noget af hverken komfort, spændende aktiviteter for hele familien eller den velkendte, fynske lune - god fornøjelse i Odense!

Menu

 Dansk
Menu