giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Bergen Bors Hotel

Hotel Details Bergen Bors Hotel Bergen, Norway

icon of map and pin for directions
Vagsallmenningen 1
Bergen, 5014
Norway

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+47 55336400

Indtjekning

3:00 P.M. CET

Udtjekning

12:00 P.M. CET

Lokal Valuta

NORWEGIAN KRONES (NOK)

Hoteloversigt

I en smuk historisk bygning ligger Bergen Børs Hotel - et eksklusivt hotel i Bergen. Det centrale hotel er velegnet til alle, der ønsker at forkæle sig med en eksklusiv og unik hotel oplevelse.

Designeren, ClaessonKoivistoRune, har skabt et klassisk, men også moderne hotel, der hylder den historiske bygning og giver den en ny kontekst i det moderne Bergen.

Det centrale Bergen Børs Hotel har nogle af byens allerbedste værelser og suiter. Hotellet i Bergen ligger meget tæt på de populære attraktioner Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen og Strandgatens butikstorv. Byens bar- og restaurantområder ligger også i nærheden. Men du behøver ikke engang forlade bygningen for at spise på Bergens bedste restaurant. Hotellets egen restaurant er den første og eneste restaurant i Bergen, der har fået tildelt en Michelin-stjerne. Maden som tilbydes på menuen er vestlig og har ingredienser fra lokalområdet.

Bergen betragtes som en af de smukkeste byer i verden og at bo på Hotel Bergen Børs vil forbedre din oplevelse yderligere. Velkommen!

Værelser og suiter på Bergen Børs Hotel
Hotellet i Bergen har 127 værelser og suiter, der alle opfylder selv dine højeste forventninger. De specialfremstillede møbler kombineret med det moderne skandinaviske design, gør hotellet til noget helt specielt. Her kan du bo i alt fra et enkeltværelse op til en 54 m² stor suite med havudsigt. Suiterne på Bergen Børs Hotel er alle i deres egen klasse, og det gælder især den suite, der tidligere blev brugt som børskontor.

Bergens første og eneste Michelin-stjernede restaurant
I hotellets store bar finder man den første og eneste restaurant med Michelin-stjerne i hele Bergen. Restauranten Bare blev skabt af de entusiastiske grundlæggere Øystein Ellingsen og Morten Tungesvik. De har sammen med et ambitiøst køkkenhold, skabt en kulinarisk oplevelse i verdensklasse.

Restauranten serverer også sæsonudvalgte menuer og maden tilberedes med de fineste råvarer. De kreative retter fokuserer på nordiske smagsoplevelser og de lokale ingredienser i fjordlandskabet. Som gæst vil du være i stand til at nyde en fantastisk madoplevelse, der vil udfordre, inspirere og overraske dig.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr

Kæledyr tilladt, 300 NOK pr. ophold


Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • Hotellet oser af charme og ligger med direkte udgang til Bryggen. Parkering i p-hus et par gader væk, men ikke det store problem, da bagage kan afleveres på bagside af hotellet. Venligt og...

  By tovej406
  Vejle, Danmark Valgt 2020-08-01
 • En historisk bygning særdeles centralt placeret i byen - alt er lige uden for døren. Inden for er det hele nyt og moderne. I øvrigt har hotellet en Michelin Restaurant. Husk: parkering foregår i en...

  By Birkkjaer
  København, Danmark Valgt 2020-07-01
 • Det var pænt dyrt og konceptet lovede godt, et hotel indrettet i den gamle børsbygning, men ak... Det var gennemrestaureret og det gamle bestod mest af fotos på væggene om hvordan det havde set ud...

  By BirgitteL_12
  Gilleleje, Danmark Valgt 2019-09-01
 • Bergen Børs claims to be a luxury hotel, but they might be setting the bar a bit too high. We stayed in a historic room, very lovely, and the bathroom was awesome. However, a few details spoiled the...

  By kikki59
  Bergen, Norge Valgt 2020-10-01
 • I spent 3 nights at Bergen Børs; a hotel I called “my new favourite hotel in Bergen” the last time I reviewed it. This time around it didn’t blow me away. Last time I got an upgrade to a spacious...

  By TheSuitcase
  Oslo, Norge Valgt 2020-09-01

Hotelfaciliteter

Hotel

 • 100% røgfrit hotel
 • Restaurant
 • Full Service-hotel
 • Morgenbuffet er inkluderet
 • Cocktail lounge, der ligger i det gamle Chamber of Commerce Hall, dette er den smukkeste bar i byen og måske i Norge. Denne skjulte perle tilbyder eksklusivt interiør, et fremragende udvalg af drinks og en afslappet atmosfære.
 • Elevator
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Safety boks
 • Is / salgsautomater
 • Højere priser kan være gældende i ferier / særlige arrangementer

værelse

 • TV
 • Telefonvækning
 • Barneseng til rådighed, 150 NOK
 • Ekstra seng tilgængelig, 300 NOK

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu