giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Best Western Hotel Knudsens Gaard

Hotel Details Hotel Knudsens Gaard Odense, Danmark

icon of map and pin for directions
Hunderupgade 2
Odense, DK-5230
Danmark

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+45 63114311

Indtjekning

14:00 CET

Udtjekning

12:00 CET

Lokal Valuta

DANISH KRONES (DKK)

Hoteloversigt

Det charmerende 4-stjernede Best Western Hotel Knudsens Gaard er en sjælden kombination af landlig idyl og moderne komfort i kraft af blandt andet bindingsværk, brosten, stil og elegance. Hotellet ligger omgivet af fredfyldt natur i udkanten af det centrale Odense. Nyd hotellets nærhed til storbyen Odense og de mange seværdigheder som H.C. Andersens barndomshjem, Sankt Knuds Kirke og Børnekulturhuset Fyrtøjet. Det er desuden nemt at komme til og fra hotellet, da det ligger tæt ved motorvejen.

Bindingsværksbygningerne danner en charmerende ramme omkring hotellets hyggelige gårdsplads, og bygningerne er varsomt blevet renoveret gennem årene med respekt for hotellets historiske baggrund. Hotellet tilbyder sine gæster en rolig og hyggelig atmosfære med fremragende muligheder for afkobling. Nyd den landlige idyl med en gåtur i hotellets smukke have eller læs en god bog under et af de mange frugttræer. Alle værelser er lyse og har Wifi og B&O-tv. Derudover findes muligheden for lidt ekstra komfort ved booking af et af de stilfulde deluxe-værelser eller en suite. I hotellets hyggelige restaurant kan du blive forkælet med fynske råvarer i sæsonbetonede retter. Her finder du et stort udvalg af a la carte-retter, en lækker brunch og altid friskfanget fisk på menuen. Derudover er der mulighed for at afholde møder og konferencer på hotellet, som tilbyder lokaler med plads til op til 32 personer, storskærme og standard AV-udstyr.

Ved Best Western Hotel Knudsens Gaard i Odense lægges der vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser. På Best Western Hotel Knudsens Gaard er du i gode hænder.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr

Kæledyr er tilladt på forespørgsel (on request only)

Hotel Knudsens Gaard i Odense

Takket være en god beliggenhed syd for Odenses centrum er det charmerende 4-stjernede Best Western Hotel Knudsens Gaard et godt valg til både turisten og den forretningsrejsende.

Her er man tæt på det hele, men stadig med en tilpas distance til, at man ikke taber pusten i den pulserende by. Hotel Knudsens Gaard byder på en unik kombination af landlig idyl og moderne komfort, som danner rammen om uforglemmelige oplevelser i Danmarks tredjestørste by. Med bindingsværk, brosten samt en klassisk stil og elegance er det nemt at falde pladask for hotellet – og byen. Vi tør næsten godt sige, at Hotel Knudsens Gaard er det bedste hotel i Odense, hvis man vil have det bedste fra begge verdener: byens shoppingmuligheder, turistattraktioner og kulturelle tilbud ligger kun et stenkast væk, og samtidig ligger hotellet billedskønt omgivet af fredfyldt natur i udkanten af byen. Her er det nemt at opleve Odenses mange seværdigheder såsom H.C. Andersens barndomshjem, Sankt Knuds Kirke og Børnekulturhuset Fyrtøjet og senere runde af med en frisk trave- eller løbetur i skoven for at klare tankerne og lade op til det næste møde, den næste konference eller det næste ferieeventyr.

Rejser man til byen i bil, er Best Western Hotel Knudsens Gaard ligeledes det bedste hotel i Odense i forhold til beliggenheden, da man her er meget tæt på motorvejen. Her går det praktiske og komforten op i en højere enhed.

Find det bedste hotel i Odense til lige netop dit ophold

Best Western Hotel Knudsens Gaard i Odense er Danmark, når det er allerbedst. De flotte bindingsværkbygninger danner en charmerende ramme omkring hotellets hyggelige gårdsplads, og bygningerne er blevet nænsomt renoveret gennem årenes løb med respekt for hotellets historiske baggrund. Her får man ikke bare en høj service og komfort, man får også en unik hoteloplevelse, som emmer af historie.

Det flotte ydre kan snildt matches af den rolige og hyggelige atmosfære, som gæsterne møder, når de træder indenfor. Her kan man rigtigt koble af efter en lang og udfordrende dag med møder eller et tætpakket sightseeingprogram. Er vejret godt, er det et oplagt valg at sætte tempoet ned og nyde sanseindtrykkene med en gåtur i hotellets smukke have eller en god roman under et af de mange flotte frugttræer.

Alle hotellets lyse og rummelige værelser byder på både trådløst internet og et B&O-TV. Ønsker man at unde sig selv lidt ekstra komfort under opholdet, er der desuden også mulighed for at booke et af hotellets stilfulde deluxe værelser eller en suite. Det er ekstra nemt, hvis man vælger at deltage i vores Best Western Rewards-program, hvor man optjener point gennem sine ophold. Optjen points kan nemlig omsættes til gratis overnatninger, gavekort, produkter og mere på Best Western-hoteller i hele verden.

Odense byder ganske vist på et væld af spændende restauranter, men på Hotel Knudsens Gaard behøver man ikke bevæge sig særligt langt for at begive sig ud på en kulinarisk opdagelsesrejse. Hotellets hyggelige restaurant byder på masser af forkælelse i form af fynske råvarer i retter, som passer til årstiderne. Her tilbydes en menu med et alsidigt udvalg af à la carte-retter, en lækker brunch og altid friske fisk. Ønsker man at arrangere et møde eller en konference på Best Western Hotel Knudsens Gaard, har hotellet mødelokaler med plads til op til 32 personer, storskærme og tidssvarende AV-udstyr samt forplejning efter ønske for et perfekt arrangement.

Best Western tilbyder flere gode hoteller i Odense

Uanset om der står arbejde eller ferieeventyr på programmet, er Best Western det rigtige valg. Med vores udvalgte hotell i Odense, som tilgodeser enhver type gæst og ethvert budget, er man altid sikker på at finde et godt tilbud på en overnatningsmulighed, som kan danne rammen om et perfekt ophold i Fyns største by.

Her er Best Western Hotel Knudsens Gaard i Odense selvfølgelig ingen undtagelse. Danmark byder på mange spændende hoteloplevelser, men med de charmerende omgivelser, en god beliggenhed samt personlig service og en fredfyldt atmosfære, er Hotel Knudsens Gaard måske det bedste hotel i Odense for et helt særligt forretnings- eller ferieophold. Her bestræber vi os altid på, at gæsten skal være i centrum, og med vores mange tilfredse og tilbagevendende gæster tør vi godt sige, at det er noget, vi lykkes med.

Best Western Hotel Knudsens Gaard er et af de hoteller i Odense, som virkelig udgør et “hjem, når man er på farten” med hyggelig stemning, god mad og imødekommende personale, som virkelig får en til at føle sig, ja, hjemme. Familieferie eller romantisk weekend for to? Fred og ro til fokuseret arbejde eller en stor konference? Det spiller ingen rolle - på Best Western Hotel Knudsens Gaard er alle velkomne og i gode hænder.


Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • Historisk hotel med top betjening af professionelt personale. Beliggenhed i kort køreafstand eller en rask spadseretur fra Odense City. Dejlige og rene værelser med siddegruppe, kaffefaciliteter...

  By Gergelyffy
  Slagelse, Danmark Valgt 2020-10-01
 • Dejligt besøg på hotellet med 2 overnatninger, venligt personale, andendagen havde vi bestilt bord i restauranten sammen med vores datter, svigersøn og barnebarn på snart 3 år. Det var en skøn...

  By Helleogjan
  Bornholm, Danmark Valgt 2020-09-01
 • Dejlig værelse og personale. Vi havde vores golden/lap med og havde ikke før haft vores hund med på hotel. Der var en stor hundeseng, godbidder, skål og håndklæde til Oskar - det var bare super. Et...

  By kalum888
  Valgt 2020-08-01
 • Smukt hotel, i gennemført stil og rigtig fint værelse. Hyggeligt gårdmiljø mellem længerne. Hyggelig restaurant, hvor det blev serveret køkkenchefens super lækre treretters menu. God stemning med...

  By 537rikkea
  Hadsten, Danmark Valgt 2020-06-01
 • Da køkkenet endnu ikke var åbnet, kan jeg ikke vuderer det, men ellers et behageligt ophold. Jeg ved fra et tidligere ophold at maden er fremragende. Det var nemt at bestille em taxa til byen, men...

  By lotritz
  Valgt 2020-06-01

Beliggenhed

Hotelfaciliteter

Hotel

 • Restaurant

 • Bar

 • Gratis morgenmadsbuffet

 • Gratis internetadgang

 • 24 timers reception

 • 100% ikke-ryger hotel

 • Bagageopbevaring

 • Roomservice kl. 8:00 - 22:00

 • Rense- og vasketøjsservice

 • Elevator

 • Business Center

 • Konferencefaciliteter

 • Gratis aviser

 • Privat parkering - gratis

 • Offentlig parkering - gratis

værelse

 • Cable satellite television
 • Mini-bar
 • Hairdryer
 • Rollaway beds available
 • Overview
 • Room Service available, 8:00 a.m. to 10:00 p.m., seven days a week
 • High-speed Internet access

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu