giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Hotel Baltzar Jacobsen, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Baltzar Jacobsen Malmo, Sweden

icon of map and pin for directions
Baltzargatan 45
Malmo, 211 36
Sweden

0.0mi/0.0km

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+46 406655700

Indtjekning

3:00 P.M. CET

Udtjekning

12:00 P.M. CET

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hoteloversigt

Hotel Baltzar Jacobsen, Sure Hotel Collection by Best Western
Hos Hotel Baltzar Jacobsen byder vi dig velkommen til Malmö. Vores hotel ligger i byens absolutte centrum, i et flot hus fra slutningen af 1800-tallet. Vi har hele 45 værelser fordelt på fem etager. Her bor du tæt på flere forbindelser, blandt andet hovedbanegården og de forskellige flybusser.

Vores rene og friske værelser er alle sammen røgfrie. Hos os finder du både prisvenlige enkeltværelser, rummelige dobbeltværelser, store familieværelser samt lidt hyggeligere værelser med udsigt mod Baltzarsgatan eller Södergatan.

De største værelser har plads til fire gæster. Der er også mulighed for at tilføje en ekstraseng eller en tremmesneg efter behov. Vil du medbringe dit kæledyr, har vi specielle værelser som passer godt til dette. En del af værelserne er også handicapvenlige, så bare giv receptionen besked inden ankomst for at sikre at du får et af disse, hvis det er nødvendigt.

Vores reception er åben døgnet rundt, og vi giver også gæsterne rabat på et nærliggende fitnesscenter, perfekt for dem som vil træne under opholdet. I prisen indgår der også en god morgenmadbuffet. Vi har selvfølgelig også gratis wi-fi.

Du kan nemt komme til vores hotel fra hovedbanegården, gåturen tager cirka 10 minutter. Vi har ikke egne parkeringspladser, dog ligger parkeringshuset Von Conow i nærheden. Det er åbent frem til klokken 21 på hverdage og klokken 19 i weekender. Du kan køre ud når du vil. Betalingen sker i parkeringshuset. Der er også mulighed for at parkere i de nærliggende gader eller på Stortorget som ligger cirka 100 meter fra hotellet.

Ting at gøre i nærheden
Malmö er en levende by som byder på masser af kultur, historie og spændende events. Eftersom vores hotel ligger midt i den gamle bykerne, kan du med fordel udforske denne flotte del af Malmö. Her er der en række butikker, caféer og restauranter at besøge.

Fortsætter du mod vest, kommer du til Slotshaven og Malmöhus Slott. Det flotte middelalderslot, som ligger på Slottsholmen, blev opført mellem 1526 og 1539.  Det er et af de ældste bevarede renæssanceslotte i hele Norden. Du kan også opleve flere museer forbindelse med et besøg på slottet.

En kort gåtur fra Malmöhus Slott ligger Malmö Saluhall. Inde i den fredede bygning, som engang fungerede som godsmagasin, finder du flere cafeer og handlende. Her er der masser af mad som du både kan spise på stedet eller tage med dig. Malmö Saluhall er en kreativ del af byen som er meget værdsat af både turister og lokale, gamle og unge, store og små.

Dette er bare nogle af de ting du kan gøre i nærheden af vores hotel. Du kan også udforske andre dele af byen, se elitefodbold på Swedbank Stadion, besøge Ribersborgsstranden for at tage en opkvikkende dukkert - eller måske noget helt andet. Uanset hvad du har af planer, kan du regne med at sove godt når du booker et af vores værelser. Vi byder dig varmt velkommen til vores hotel.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr

Kæledyr ikke accepteret.


Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • Vi boede her i to nætter. Vi var vist de første, som tjekkede ind, og selv om vi kun havde betalt for et standardrum, fik vi et kæmpestort hjørneværelse (nr. 504) med flot udsigt over byens tage og...

  By JC_Copenhagen
  Valgt 2018-09-01
 • Dejligt, rent, godt og klassisk svensk indrettet. God allergivenlig morgenmad - personalet var gode til individuelle hensyn mht maden. Venlige og hjælpsomme. God geografisk placering i Malmø på...

  By Karen I
  Valgt 2018-09-01
 • det er en 200 år gammel bygning du bor i og det har sine plusser og minusser. men et fint hotel midt i malmø gamle by tæt på alting. sengene er af ældre dato og kunne godt trænge til en opdatering og...

  By Andreas A
  Søborg, Copenhagen, Denmark Valgt 2018-01-01
 • Hotellet er pænt og rent, dejlig retro stil, personale er søde og imødekomme, der kan være meget larm fra gaden i weekender, det minus ved værelset var hovedpuderne som trænger til at blive vasket...

  By 940idap
  København, Danmark Valgt 2016-09-01
 • Var på en dejlig weekend tur med min kæreste. Vi valgte hotel Mortensen, som ligger lige i centrum.værelse var i gammel stil, og meget hyggeligt, lå dog lige ud til en side gade, hvor der var meget...

  By Berit0606
  Valby, Danmark Valgt 2015-06-01

Hotelfaciliteter

Hotel

 • 100 % smoke-free hotel
 • Restaurant onsite
 • Complimentary breakfast
 • Complimentary full breakfast
 • Interior corridor
 • 24-hour front desk
 • Photocopy machine
 • Dataports
 • Higher rates may apply for holidays/special events

værelse

 • Color television, remote control

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu