giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Spar 10% eller mere, hvis du bestiller i dag! Klik her for at se mere og få vist lavere priser. .

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Spar 10% eller mere, hvis du bestiller i dag! Klik her for at se mere og få vist lavere priser. .

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
115 Anmeldelser
icon of map and pin for directions
Kungsgatan 5
Halmstad, 302 45
Sweden

Indtjekning

3:00 P.M. CEST

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Udtjekning

11:00 A.M. CEST

Hotellets direkte nummer

+46 35176300

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hoteloversigt

Et hotel med det hele
Hotel Continental Relax & Spa, BW Signature Collection ligger i hjertet af Halmstad, hvor du kan gå hen til det meste. Hotellet er yderst stilfuldt, og flere af værelserne har kakkelovn, stuk og egen sofagruppe. Herfra er det nemt at kombinere udflugter, shopping eller arbejde med en skøn tur i den herlige spaafdeling. WiFi er gratis, ligesom den store morgenmadsbuffet indgår i værelsesprisen.

Værelser med stil 
Book kongesuiten til en bryllupsnat eller som en overraskelse til en, du holder af. Her er der både lysekrone, en kongelig blå indretning og badekar til to personer. Eller hvad med at bestille en VIP-pakke med bobler, blomster og chokolade, der ligger klar ved ankomsten?

Allerede i badeværelset får du en forsmag på, hvilke luksusgoder hotellets relaxafdeling kan tilbyde dig. Tag blot et kig på de luksuriøse toiletartikler. Alle 46 værelser er lyse og charmerende, og de har minibar, skrivebord og pengeskab. Samtlige værelser har desuden et individuelt design, så finder du mon din personlige favorit? 

Shopping og svømmeture i havet
Halmstad har et stort udvalg af gode restauranter og et spændende natteliv. Med tanke på byens størrelse er her mere at vælge imellem, end hvad man umiddelbart skulle tro. Udforsk gerne det hele på en ferie med vennerne, hvor I har mulighed for at kombinere svømmeture i havet med shopping, golf og udflugter i lokalområdet. Begynd gerne aftenen med en tur i jacuzzien i gården eller und jer selv en massage, krops- eller ansigtsbehandling. I kan også vælge at få sved på panden i fitnessrummet, inden det er tid til afslapning.

Er du vild med at vandre langs kysten, er du kommet til det helt rigtige sted. Gå langs Prins Bertils-ruten på 18 km og gør et stop ved Tylösand, hvor du kan nyde en lækker skaldyrstallerken og en skøn udsigt.

Vandreture og andre fornøjelser
Mange kommer til området for at spille golf, fiske, spille en omgang petanque eller for at nyde nogle af de mange vandreruter. Andre vælger de sjove familieaktiviteter, der både kan nydes sommer og vinter.

Ønsker du at smage på de lokale varer, er der rig mulighed for at prøvesmage marmelade, der er lavet på havtorn, hyldebærsaft eller friskfangede fisk. Eller hvad med øl fra de lokale bryggerier, laks, vildt eller ost direkte fra producenterne. Har du overvejet, hvor mange gårdbutikker du kan nå på én enkelt weekend? Tag også et kig på udendørskoncerterne, naturreservaterne og museerne.

Konferencelokaler og service for forretningsrejsende 
I lobbyen er der rens- og vaskeservice samt bagageopbevaring. Hotellet tilbyder et antal lokaler til mindre eller mellemstore møder og arrangementer. Arrangér en minikonference i den lille salon eller brug Kaptensgatan med plads til 30 personer. Tag kontakt til medarbejderteamet og få tilsendt et udkast til en pakke bestående af kaffe, mad og aktiviteter på hotellet eller i lokalområdet.

Det er nemt at nå hotellet med tog, bil eller fly til Halmstad City Airport. Beliggenheden mellem Malmø og Gøteborg er ganske attraktiv for både studerende, turister og forretningsrejsende.

Bliv medlem
Hotel Continental Relax & Spa er en del af Best Western-kæden, så tilmeld dig gerne loyalitetsprogrammet. Optjen point, som du kan anvende verden over. De kan omsættes til gratis overnatninger, opgraderinger og andet.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr
Pets accepted upon request for a nominal fee

Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • Skøn stemning, god mad, super godt værel, alt er smagfuldt indrettet. Kvalitets betjening, med smil og familær stemning. Fin betjening omkring spa og massage.. Hotellet liger tæt på centrum. Vil helt...

  By Explore62601250410
  Snekkersten, Danmark Valgt 2019-03-01
 • Dejligt rent værelse med komfortable senge. Fin og variabel morgenmad samt gode parkeringsmuligheder. Venligt personale der stod klar med at hjælpe. Hotellet ligger tæt på banegård og i gåafstand til...

  By Natascha S
  Valgt 2017-09-01
 • Enkelt værelse er meget standard, men rigtig fint. Dobbelt værelset var luksus, med seperat soveværelse og opholdsstue samt to badeværelser. Fint og imødekommende personale. Hotellet ligger meget...

  By Line B
  Valgt 2015-07-01
 • Hotel Continental 27 january 2019. The owner is extremely rude and doesn’t understand customer service. 1. I checked in very late at 2 am on 27 January. And the first thing she said to us is that...

  By cladiavanluxi
  Valgt 2019-01-01
 • Came to Halmstad for an event that was business related. Halmstad is very busy during this month and there were no other hotels available. I got a standard room, which was a single bed room. The room...

  By Rofida84
  Malmø, Sverige Valgt 2018-07-01

Hotelfaciliteter

Hotel

værelse

 • Cable or satellite television
 • Wake-up calls
 • Crib available, 300 SEK per night
 • Rollaway beds available, 500.00 SEK per night

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu