giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Hotell Erikslund

Hotel Details Hotell Erikslund Angelholm, Sweden

icon of map and pin for directions
Astorpsvagen 15
Angelholm, 26296
Sweden

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+46 431415700

Indtjekning

3:00 P.M. CEST

Udtjekning

11:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hoteloversigt

Hotellets centrale beliggenhed
Best Western Hotell Erikslund har en fremragende beliggenhed for dig, som besøger Skåne eller er på gennemrejse. Her finder du både friske og hyggelige værelser, og rejser du hertil i elbil, har du desuden også mulighed for at oplade denne på hotellet. Hotellet har åbent døgnet rundt, og det er let at finde hertil - det ligger lige ved E6. Der er omtrent 10 minutter til Ängelholm-Helsingborg Lufthavn, blot en time til Kastrup Lufthavn og en lille time til Malmø Lufthavn.

Udover de behagelige værelser og de veltilberedte menuer får du selvfølgelig også WiFi og gratis parkering. Mange sætter stor pris på fitnessrummet, hvor du kan få sved på panden, endda på sjov og udfordrende vis. Bagefter er der mulighed for at besøge relaxafdelingen med jacuzzi og sauna.

Hotellets værelser
Du kan vælge mellem 130 røgfrie værelser. Nogle af dem henvender sig særligt til allergikere, mens andre er handicapvenlige. Alle værelser har elkedel, så du kan lave kaffe eller te på værelset, ligesom der er adgang til badekåbe, tøfler og hårtørrer. Du kan sagtens medbringe dit kæledyr, men giv gerne besked i forbindelse med bookingen, så du er sikker på at få tildelt et kæledyrsvenligt værelse. Vær opmærksom på, at hotellet er kontantløst, hvilket skyldes såvel miljømæssige som sikkerhedsmæssige hensyn.

Mad og drikke
Morgenmadsbuffeten indgår i prisen, og den indeholder alt, hvad du kan forvente dig af klassisk tilbehør. Når vejret tillader det, kan den også indtages udendørs. Morgenmaden serveres i Wärdshus, som holder åbent alle dage, og som også tilbyder dagens ret og kaffe. Hvis du bliver til aftensmaden, serveres den i Eriks, som har plads til 180 gæster. Er der tale om større grupper, eksempelvis busrejser, er der mulighed for at vælge særlige menuer. 

Møder og konferencer
Det er både nemt og fordelagtigt at holde møder og konferencer på hotellet, og takket være den gode beliggenhed er det nemt at komme hertil, uanset hvor man kommer fra, Som virksomhed kan I vælge mellem flere veludstyrede lokaler med plads til alt fra 2-150 personer. Derudover gør restauranten og WiFi i hele området arrangement endnu mere smidigt. Mange kombinerer i øvrigt mødet med aktiviteter i lokalområdet og afslapning i spaafdelingen. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Sved på panden
Hotellet går meget op i det med træning og spaophold. Tag kontakt, og så får du hjælp til at planlægge din hotelpakke! Du kender sikker også en, som kunne blive særligt glad for et gavekort til de forskellige spapakker. De er populære gaveideer og fås i flere forskellige versioner, med eller uden overnatning, forskellige massagebehandlinger, scrub og spa-frokost.

Skåne året rundt
Her bor du tæt på havet og kan derfor nemt tage en gåtur på stranden. Eller hvad med at besøge Kullen eller Bjärehalvøen, shoppe i butikker og hos kunsthåndværkere eller nyde en kop kaffe i Ängelholm, Båstad eller Helsingborg? Der er ikke langt mellem golfbanerne og kunstgallerierne, og der er mange forskellige udflugtsmål i lokalområdet.

Bliv medlem
Hotell Erikslund er en del af Best Western-kædens loyalitetsprogram. Saml point, som du kan anvende verden over. Du har mulighed for at indløse dine point til gratis overnatninger, opgraderinger og andet.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr
Pets allowed, on request. 100 SEk fee per night

Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • Stedet og især restauranten og gangene er meget nedslidt og der mangler rengøring. Morgenmaden var yderst kedelig og brødet simpelthen for industri agtigt. Bordene vi sad ved til morgenmaden var...

  By RieSoegaard
  Holbæk, Danmark Valgt 2020-10-01
 • Dette hotel Best Western Hotell Erikslund ligger tæt på motorvejen så nemt at finde og god parkering lige ved hotellet, værelset var pænt og rent, selvom værelset ligger lige ud til motorvejen kunne...

  By RZS1967
  Aabenraa, Danmark Valgt 2020-05-01
 • Vi skulle bruge et overnatningsted i forbindelse med en cykeltur til Kullen. Dette hotel ligger dejlig centralt i forhold til vores aktiviteter. Let at komme til og fri parkering. Som spisested var...

  By nabild482101
  Valgt 2019-07-01
 • perfekt service, venligt og hjælpsomt personale i receptionen. udvalget på menukortet kunne godt være lidt mere omfattende. Hotellet er godt beliggende for besøg på Kullaberg, Båstad, Hovs Haller og...

  By Discover14129347205
  Ringsted, Danmark Valgt 2019-05-01
 • Ok til prisen. Morgenmaden var rigtig god. Sæbedispencerne på badeværelset virkede ikke. Fint fitnesscenter. Venligt personale. Kaffe i receptionen er en rigtig god ide, men den havde stået alt for...

  By Haul8806
  Valgt 2019-02-01

Hotelfaciliteter

Hotel

værelse

 • Cable satellite television,
 • AM/FM alarm clock
 • AM/FM radio stereo
 • Coffee/tea maker
 • Hairdryer
 • Desk/work area available
 • High-speed Internet access
 • Direct dial telephone
 • Bathrobe available in our standard rooms
 • Wake-up calls
 • Adjoining rooms available
 • Garden

Rooms for the Physically Challenged: 8

 • Physically challenged rooms/facilities available 8
 • Rails in bathroom available
 • Wheelchair accessible available
 • Raised toilet with grab bars available
 • Safety bar in shower available
 • Walk-in shower available

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu