giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Yess! Hotell Kristiansand, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Yess! Hotell Kristiansand Kristiansand, Norway

icon of map and pin for directions
Tordenskjolds gate 12
Kristiansand, 4612
Norway

0.0mi/0.0km

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+47 38701570

Indtjekning

3:00 P.M. CET

Udtjekning

11:00 A.M. CET

Lokal Valuta

NORWEGIAN KRONES (NOK)

Hoteloversigt

Yess! Hotel Kristiansand, Sure Hotel Collection by Best Western
Velkommen til Yess! Hotel, et prisvenligt og centralt beliggende hotel. Du finder os en kort gåtur fra togstationen i Kristiansand, i den venstre side af bydelen Kvadraturen.

Her tilbyder vi flere forskellige typer værelser, vi har enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser med plads til maksimalt seks gæster. Alle værelserne har dobbeltsenge på 140 cm, et skrivebord med stol, smart-TV, badeværelse med brusebad og en hurtig WiFi-forbindelse.

Hver morgen serveres en god morgenmad i spisesalen, hvor du blandt andet kan nyde frisk brød og forskelligt pålæg. Morgenmaden er altid inkluderet i prisen.

Hotelfaciliteter
Du finder ingen specielle hotelfaciliteter hos os. Vi har hverken fitnessrum, sauna eller spa, i stedet har vi valgt at fokusere på prisvenlige værelser og en komplet morgenmad. Yess! Hotel tilbyder en god overnatningsmulighed for børnefamilier, gæstearbejdere som skal bo centralt eller et sportshold, hvor der skal bo flere personer på et værelse.

Fælles for disse grupper er, at de gerne vil bruge deres tid udenfor hotellet, og at de kun behøver et godt og bekvemt værelse for at sove, slappe af og begynde dagen så godt som muligt. Vil du have et fint værelse til en lav pris, som desuden også er et perfekt udgangspunkt for forskellige aktiviteter, har vi alt, hvad du behøver.

Konferencemuligheder
Besøger man hotellet i forbindelse med arbejdet, er der desuden også mulighed for at benytte det moderne konferencelokale til møder eller foredrag. Konferencelokalet indeholder både et whiteboard og en projektor med højtalere. Det er muligt at booke konferencelokalet via hjemmesiden.

Seværdigheder og aktiviteter i Kristiansand
Turister er selvfølgelig meget velkomne her, Kristiansand er trods alt en kystby som har masser at byde på. Området omkring hotellet er formet i et gittermønster, hvilket gør det meget nemt at komme omkring og opleve byens seværdigheder. Har du lyst til shopping, bør du tage en slentretur på Markens gate, et kendt shopping strøg, som byder på hyggelige butikker, store indkøbscentre og en mængde restauranter og caféer. Sørlandssenteret, et af Europas største indkøbscentre, ligger kun en kort køretur væk.

Børnenes by
Er familiens yngste med på turen, kan I se frem til masser af spændende attraktioner. Her er især Kristiansand Dyrepark, landets største zoo og en af de mest besøgte turistattraktioner i hele Norge, et stort hit. Kristiansand Dyrepark ligger tæt ved Sørlandssenteret. I dyreparken finder du mere end bare eksotiske dyr fra alle verdenshjørner, den består nemlig af flere mindre parker og inkluderer også en badepark og en piratpark. Her er der noget for børn i alle aldre, fra de store til de helt små. Vær opmærksom på at badeparken kræver en separat billet.

Der er også et badeanlæg i det centrale Kristiansand, Aquarama Bad, i den østlige del af Kvadraturen. Et tip er at gå langs strandpromenaden for at komme til badeanlægget fra vores hotel. Det tager cirka 20 minutter fra hotellet til badeanlægget Aquarama. Er vejret godt, kan du også besøge byens populære lille strand, Bystranda, lige foran badeanlægget.

Udover byens fantastiske bademuligheder er der også flere kulturelle attraktioner og naturlige seværdigheder som er værd at besøge. Ravnedalen mod nord er en stille, lidt mystisk og meget flot park. Her finder mange af byens arrangementer sted, blandt andet den store musikfestival Ravnedalen Live.

Uanset hvordan du vælger at bruge din tid i Kristiansand, kan du regne med at sove godt hos os. Hos Yess! Hotel glæder vi os til at byde dig velkommen til et skønt ophold. Book dit værelse hos os allerede i dag!


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr
Pets accepted. Yes with an extra charge of 200 NOK per night

Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • Enkle men fine rum. God seng. Utroligt imødekommende personale. Morgenmaden kunne suppleres med lidt stegte æg, yoghurt, lidt grønt og/eller vafler. Der skal ikke meget til for at gøre den lidt...

  By kirstenbonnenr
  Kristiansand, Norge Valgt 2018-04-01
 • Besøgte Yess hotel med en familie på 4 personer. Vi alle 4 nød opholdet på Yess hotel. Det søde og engagerede personale bidrager kraftigt til at man føler sig rigtig velkommen. Rigtig godt til...

  By KnudRolskov
  Roskilde, Danmark Valgt 2017-10-01
 • Små værelser og ganske kedeligt indrettet. Hvis man bare er ude efter en overnatning i Kristiansand, så er der udmærket til prisen og beliggenheden er ok. Morgenmaden er hæderlig, men der kunne godt...

  By Kim G
  København, Danmark Valgt 2014-04-01
 • Værelserne er næsten alle med flere senge a la et vandrerhjem. Enkelte er med en seng, og her er der godt nok ikke meget plads. Hvis man kun skal sove en enkelt nat er det billigt og ok. Men skal man...

  By SusanneT841
  Frederikshavn Valgt 2013-10-01
 • Dejligt hotel til prisen, det er ikke luksus. men et godt lavpris hotel der svarfer til prisen. Dejlige værelser og morgenmaden var ok, Dejligt centralt beliggende og tæt på havnen og...

  By Olemolars
  Lystrup, Danmark Valgt 2012-06-01

Hotelfaciliteter

Hotel

 • 100 % smoke-free hotel
 • Complimentary breakfast
 • Elevator
 • Conference services
 • Outdoor parking
 • Higher rates may apply for holidays/special events

værelse

 • Cable or satellite television

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu