2
Hotel
3
Vælg værelse
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

  • 1 Nat

Opdater
Best Western Hotel Knudsens Gaard

Hotel Rooms Hotel Knudsens Gaard Odense, Danmark

missing-hotel-image
Hotelbilleder kommer snart.
Der er ingen tilgængelige værelser på dette tidspunkt. Tilpas venligst din søgning

Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr

Kæledyr er tilladt på forespørgsel (on request only)

Hotel Knudsens Gaard i Odense

Takket være en god beliggenhed syd for Odenses centrum er det charmerende 4-stjernede Best Western Hotel Knudsens Gaard et godt valg til både turisten og den forretningsrejsende.

Her er man tæt på det hele, men stadig med en tilpas distance til, at man ikke taber pusten i den pulserende by. Hotel Knudsens Gaard byder på en unik kombination af landlig idyl og moderne komfort, som danner rammen om uforglemmelige oplevelser i Danmarks tredjestørste by. Med bindingsværk, brosten samt en klassisk stil og elegance er det nemt at falde pladask for hotellet – og byen. Vi tør næsten godt sige, at Hotel Knudsens Gaard er det bedste hotel i Odense, hvis man vil have det bedste fra begge verdener: byens shoppingmuligheder, turistattraktioner og kulturelle tilbud ligger kun et stenkast væk, og samtidig ligger hotellet billedskønt omgivet af fredfyldt natur i udkanten af byen. Her er det nemt at opleve Odenses mange seværdigheder såsom H.C. Andersens barndomshjem, Sankt Knuds Kirke og Børnekulturhuset Fyrtøjet og senere runde af med en frisk trave- eller løbetur i skoven for at klare tankerne og lade op til det næste møde, den næste konference eller det næste ferieeventyr.

Rejser man til byen i bil, er Best Western Hotel Knudsens Gaard ligeledes det bedste hotel i Odense i forhold til beliggenheden, da man her er meget tæt på motorvejen. Her går det praktiske og komforten op i en højere enhed.

Find det bedste hotel i Odense til lige netop dit ophold

Best Western Hotel Knudsens Gaard i Odense er Danmark, når det er allerbedst. De flotte bindingsværkbygninger danner en charmerende ramme omkring hotellets hyggelige gårdsplads, og bygningerne er blevet nænsomt renoveret gennem årenes løb med respekt for hotellets historiske baggrund. Her får man ikke bare en høj service og komfort, man får også en unik hoteloplevelse, som emmer af historie.

Det flotte ydre kan snildt matches af den rolige og hyggelige atmosfære, som gæsterne møder, når de træder indenfor. Her kan man rigtigt koble af efter en lang og udfordrende dag med møder eller et tætpakket sightseeingprogram. Er vejret godt, er det et oplagt valg at sætte tempoet ned og nyde sanseindtrykkene med en gåtur i hotellets smukke have eller en god roman under et af de mange flotte frugttræer.

Alle hotellets lyse og rummelige værelser byder på både trådløst internet og et B&O-TV. Ønsker man at unde sig selv lidt ekstra komfort under opholdet, er der desuden også mulighed for at booke et af hotellets stilfulde deluxe værelser eller en suite. Det er ekstra nemt, hvis man vælger at deltage i vores Best Western Rewards-program, hvor man optjener point gennem sine ophold. Optjen points kan nemlig omsættes til gratis overnatninger, gavekort, produkter og mere på Best Western-hoteller i hele verden.

Odense byder ganske vist på et væld af spændende restauranter, men på Hotel Knudsens Gaard behøver man ikke bevæge sig særligt langt for at begive sig ud på en kulinarisk opdagelsesrejse. Hotellets hyggelige restaurant byder på masser af forkælelse i form af fynske råvarer i retter, som passer til årstiderne. Her tilbydes en menu med et alsidigt udvalg af à la carte-retter, en lækker brunch og altid friske fisk. Ønsker man at arrangere et møde eller en konference på Best Western Hotel Knudsens Gaard, har hotellet mødelokaler med plads til op til 32 personer, storskærme og tidssvarende AV-udstyr samt forplejning efter ønske for et perfekt arrangement.

Best Western tilbyder flere gode hoteller i Odense

Uanset om der står arbejde eller ferieeventyr på programmet, er Best Western det rigtige valg. Med vores udvalgte hotell i Odense, som tilgodeser enhver type gæst og ethvert budget, er man altid sikker på at finde et godt tilbud på en overnatningsmulighed, som kan danne rammen om et perfekt ophold i Fyns største by.

Her er Best Western Hotel Knudsens Gaard i Odense selvfølgelig ingen undtagelse. Danmark byder på mange spændende hoteloplevelser, men med de charmerende omgivelser, en god beliggenhed samt personlig service og en fredfyldt atmosfære, er Hotel Knudsens Gaard måske det bedste hotel i Odense for et helt særligt forretnings- eller ferieophold. Her bestræber vi os altid på, at gæsten skal være i centrum, og med vores mange tilfredse og tilbagevendende gæster tør vi godt sige, at det er noget, vi lykkes med.

Best Western Hotel Knudsens Gaard er et af de hoteller i Odense, som virkelig udgør et “hjem, når man er på farten” med hyggelig stemning, god mad og imødekommende personale, som virkelig får en til at føle sig, ja, hjemme. Familieferie eller romantisk weekend for to? Fred og ro til fokuseret arbejde eller en stor konference? Det spiller ingen rolle - på Best Western Hotel Knudsens Gaard er alle velkomne og i gode hænder.

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu