Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Et hjemligt familiedrevet hotel

Et hjemligt familiedrevet hotel i hjertet af Kongsberg, som i over 70 år har sat en ære i at være vært for sine gæster. Hotellet ligger tæt på togstationen og byens hovedgade. Hotellet har 63 veludstyrede værelser, der sætter rammerne for en god nattesøvn.

Værelser og mødelokaler

Hotellet har 63 rummelige og veludstyrede værelser med god arbejdsplads. Det er derfor ideelt til forretningsrejsende. Desuden er sengene helt nye, så du er garanteret en god nattesøvn. Hotellet har to mødelokaler kaldet Kabinettet og Bykroa.


Morgenmad, restaurant og bar

Hotellet serverer en varieret og overdådig morgenbuffet. Derudover tilbydes en a la carte-menu på Restaurant Gyldenløve om aftenen. Hotellets restaurant, der blandt de lokale er kendt som Kongsbergs dagligstue, har både traditionelle og mere moderne retter på menuen. Hvis du vil have noget godt i glasset, skal du besøge baren i stueetagen.


Kongsberg

Kongsberg har et stort udbud af aktiviteter, events og seværdigheder. Lige uden for døren er der skove og fjelde, hvor man kan stå på ski, vandre og cykle. Derudover er det et fantastisk skicenter lige i centrum samt en af Norges flotteste golfbaner. Byens spændende sølv- og teknologihistorie formidles på minemuseet Norsk Bergverksmuseum og i sølvminerne. Kongsberg byder også på musik. Hvert år i juli afholdes Kongsberg Jazzfestival.

Kundevurderinger: 4,3/5 (277 anmeldelser)
Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Hermann Fossgate 1, 3611 Kongsberg

Telefon: +47 32865800

E-mail: resepsjon@gyldenlove.no

Gyldenlove details

“Vores motto er ægte gæstfrihed. I over 70 år har vi sat en ære i at være vært for mange gæster – forretningsrejsende fra hele verden samt turister fra nær og fjern.”

Geir-Aage

Ejer og daglig leder

Vælg værelse

Mad og drikke

Gyldenlove restaurant breakfast buffet

Morgenmad

Den overdådige morgenbuffet sikrer en god start på dagen.


Mandag-fredag: 06.30 – 09.30

Lørdag: 07.00 – 10.00

Søndag: 08.00 – 11.00. 

Gyldenlove restaurant area

Restaurant Gyldenløve

Her kan du nyde velsmagende retter fra a la carte-menuen. Du kan vælge mellem velsmagende traditionelle retter og spændende nye smagsoplevelser.  


Åbningstider:

Mandag-lørdag: 17.00 – 21.30

Søndag: lukket


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn er velkomne i følge med en voksen, og et barn under 12 år kan bo gratis på forældrenes værelse. Ved behov kan der bestilles ekstrasenge mod et pristillæg.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr.


Parkering

Hotellet har egen gratis parkering. Der er 4 ladestandere til elbiler til rådighed i samarbejde med Kople (her gælder Koples egne aftalepriser).


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Gratis parkering
  • Fitnesscenter
  • Wi-fi
Gyldenlove facade

Cykeludlejning

Lej en cykel for en dag – der kan lejes cykler på hotellet.  Pris: 150 kr. om dagen.  Bestilles direkte på hotellet. Her kan du vælge mellem en citybike eller en allroundcykel. Hjelm medfølger.

Møder og konference

63

Hotelværelser

2

Mødelokale

36

Bio opstilling

Der er to mødelokaler på hotellet – Kabinettet og Bykroa. 


Hotellet arrangerer hellere end gerne små og store fester og tilbyder sine egne festmenuer til sådanne arrangementer. Der er plads til maksimalt 80 personer ved bordene. Ved stående mingle-arrangementer med tapas og andre små retter er der plads til 100 personer. I hotellets kælder finder du Bykroa, som er et bar- og loungeområde. Her arrangeres koncerter, små selskaber og jubilæumsfester, og kroen kan lejes til særlige arrangementer.

Konferencebooking

E-mail: resepsjon@gyldenlove.no

Telefon: +47 32 86 58 00

  • Kabinettet

    Number of personsMax 16 gæster
    Area31 m2

    Perfekt til bestyrelsesmøder. Udstyret med whiteboard, projektor, papir og pen.

  • Bykroa

    Number of personsMax 36 gæster
    Area49 m2

    Bykroa kan indrettes med hestesko-, undervisnings- eller biografopstilling. Udstyret med whiteboard, projektor, papir og pen.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.