Spring til hovedindhold
Best Western logo

The Winery Hotel, WorldHotels Crafted

Unikt hotel med en stor passion for vin

Hvis du er vininteresseret eller bare godt kan lide at tilbringe tid sammen med venner og familie i et hyggeligt vingårdsmiljø, vil du med garanti nyde et ophold på The Winery Hotel, WorldHotels Crafted i Solna uden for Stockholm. På dette spændende hotel, der er bygget op omkring et vineri, får du meget mere end blot en overnatning – her får du en komplet oplevelse. Og en mulighed for at fordybe dig i vinens verden!

Værelser i industriel stil

Selvom hotellet har et udpræget vingårdstema, er der også påvirkninger fra andre dele af verden i bygningen. Værelsernes indretning er inspireret af industrilokaler i Brooklyn med rå murstensvægge, betonlofter, korkgulve og vinduer, der strækker sig fra gulv til loft. Her kan du vælge mellem tre forskellige værelsestyper, som adskiller sig med hensyn til størrelse, etage, sengestørrelse og faciliteter. I receptionen er der en hyggelig butik med de vigtigste fornødenheder samt lidt andet småt og godt!


Vineri, restaurant og konference

Bag glasvæggen i lobbyen ligger et fuldt udstyret vineri med både tanke og egetræsfade. Her tilbydes såvel guidede ture som praktiske kurser og vinsmagninger. Hotellet har desuden to restauranter, en vinbar samt en tagterrassebar, som er åben i sommermånederne. Dertil kommer et antal lokaler med god kapacitet til både store konferencer og private arrangementer såsom bryllupper og fester.


Ting at tage sig til i Solna

Hvis du mod forventning ønsker at forlade den italienske vingårdsstemning på hotellet for at opleve nærområdet, er der blandt andet tre dejlige haver i nærheden, som du kan besøge. Den nærmeste er den smukke Hagaparken, som har nogle dejlige vandrestier. Derudover er der ca. 15 minutter på cykel til både den botaniske have Bergianska trädgården og Ulriksdal slotshave og handelsgartneri. Hvis du vil kigge på butikker, gå i biografen eller skal til koncert eller et andet arrangement, er der kun et kvarters gang til indkøbscenteret Mall of Scandinavia og Friends Arena.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 anmeldelser)
The Winery Hotel, WorldHotels Crafted

Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna

Telefon: +46 8146000

E-mail: info@thewineryhotel.se

Winery at The Winery Hotel

Egenproduceret vin

Da hotellet har eget vineri, spekulerer du måske over, hvad lagringen i lokalerne bag lobbyen resulterer i, og svaret er Winery Red og Black Bottle Rosé. Disse vine fremstilles af druer, der stammer fra hotellets egen vingård, Terreno, i Toscana. Du kan naturligvis smage på hotellets vine på stedet. Terrenos vine og Winery Red kan bestilles hos Systembolaget, og sidstnævnte kan endda findes på hylderne i Systembolagets butik i Mall of Scandinavia.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area The Winery Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Terreno Kitchen The Winery Hotel

Terreno Kitchen

I restauranten, Terreno Kitchen, er det vinen, der er i centrum, og maden tilpasses efter vinens struktur og karakter. Det betyder, at uanset hvad du bestiller fra menuen, kan du altid forvente et måltid, hvis smage er i fuldstændig harmoni. Her serveres både frokost og aftensmad.

Restaurant Gallo Nero The Winery Hotel

Gallo Nero

Galleri Nero er et italiensk trattoria, som serverer det bedste fra det toscanske køkken. Her kan du smage på hotellets egenfremstillede vin i kombination med forskellige småretter. Hvis du hellere vil have et solidt måltid, serveres også andre italienske klassikere såsom pasta, risotto og pizza.

Winemakers bar The Winery Hotel

Winemakers Bar

Winemakers Bar er en vinbar skabt af vinelskere for vinelskere. Lad hotellets sommelierer guide dig til nye yndlingsvine fra hele verden, eller smag på hotellets egne vine, der er lagret på stedet. I baren er der også vinomater, hvor du kan prøvesmage og opleve eksklusive vine ved at købe og sætte penge ind på et særligt vinomat-kort.

Rooftop pool at The Winery Hotel

Winery Rooftop Terrace

På hotellets tagterrasse finder du Winery Rooftop Terrace, som er åben i sommerhalvåret. Her serveres vine, drinks, italiensk øl og naturligvis også alkoholfri alternativer, som du kan nyde, mens du lader blikket hvile på hustagene i vest, mens solen sagte går ned.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 350 SEK pr. ophold og hund.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har 128 parkeringspladser, enten udendørs eller i parkeringshus, der kan benyttes mod et gebyr i samarbejde med Easypark. Der er også fire ladestandere til el- og hybridbiler. Prisen varierer alt efter ugedag og tidspunkt på døgnet.


Andre ydelser

  • Receptionen er åben 24 timer
  • Tilgængelige faciliteter
  • Accessible parking
  • Festlokaler
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Konferencelokaler
  • Renseri
  • Ekspres udtjekning
  • Wi-fi
  • Hjælpemidler til hørehæmmede
  • Lounge/bar
  • Parkering ved hotellet
  • Udendørs parkering
  • Udendørspool
  • Restaurant
  • Safety boks
fotografannaejemo thewineryhotel

Rooftop pool

Ved siden af tagterrassebaren Winery Rooftop Terrace er der en stor og dejlig pool, som er åben året rundt (med undtagelse af rigtig kolde dage). I vinterhalvåret er poolen opvarmet til 37 grader, og både vinter og sommer kan du tage dig en kølig dukkert. Børn er velkomne til at bade i poolen sammen med en voksen hver dag frem til kl. 12.00, herefter er der en aldersgrænse på 16 år.

Gym The Winery Hotel

Fitnessrum

I kælderetagen er der et lille fitnessrum, som er udstyret med håndvægte og forskellige maskiner til både styrke- og konditionstræning. Du kan eventuelt kombinere dit træningspas med en dejlig gå- eller løbetur udenfor!

Møder og konference

184

Hotelværelser

7

Mødelokale

180

Bio opstilling

The Winery Hotel, WorldHotels Crafted har flere fleksible lokaler, der er udstyret med den nyeste teknologi. Hotellet har syv konferencelokaler, hvoraf tre kan lægges sammen til ét stort lokale (Winery Market). Kombiner eventuelt konferencen med spændende vinrelaterede aktiviteter for at give deltagerne en mindeværdig oplevelse!

Konferencebooking

E-mail: reservations@thewineryhotel.se

Telefon: +468 14 60 00

  • Winery Market

    Number of personsMax 180 gæster
    Area210 m2

    Winery Market er hotellets største konferencelokale. Den særlige udformning gør, at lokalet også er velegnet som festsal med plads til op til 130 siddende gæster.

  • Chianti

    Number of personsMax 70 gæster
    Area76 m2

    Et mellemstort lokale med vinduer i industriel stil fra gulv til loft. Lokalet har fleksibel møblering, men er optimalt til en konference med ca. 50 deltagere.

  • Toscana

    Number of personsMax 60 gæster
    Area67 m2

    Et noget mindre lokale end Chianti, men i samme udførelse med store vinduer i industriel stil.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.