Spring til hovedindhold
Best Western logo

V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Boutiquehotel i hjertet af Helsingborg

Midt i byens mylder og liv finder du V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection – et hotel for dig, der sætter pris på design, behagelige værelser, afslappet socialt samvær og ikke mindst god mad og drikke. Her er det ikke svært at trives!

En blanding af antikke og moderne møbler 

Alle hotellets værelser har et unikt design og en unik farvesætning med en skøn blanding af klassisk og nyt. Her kan du vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser i forskellige størrelser eller en mere rummelig suite, som faktisk er Helsingborgs største. Hvis du ønsker et endnu mere prisvenligt alternativ, er der tre dobbeltværelser i kælderetagen, som har lidt mindre vinduer, men samme flotte indretning og bekvemmeligheder som de øvrige værelser.   


Morgenmad, aftensmad og kaffe er inkluderet i værelsesprisen 

På V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, behøver du ikke bekymre dig om, hvor du skal spise til middag. Det er inkluderet i værelsesprisen, da hotellet hver aften byder på velsmagende retter med salater og lækkert tilbehør. Hver eftermiddag er der dækket op med kaffe til hotellets gæster.


Om formiddagen kan du nyde en indbydende morgenbuffet, som også er inkluderet for hotellets overnattende gæster.


Om lørdagen tilbyder hotellet konceptet "Saturday Bubbles", hvor gæster og lokale har mulighed for at hygge med bobler og lækre snacks.


Turist i Helsingborg 

Et stenkast fra hotellet ligger Sveriges ældste gågade, Kullagatan, hvor du kan besøge både små lokale butikker og kendte kæder. Helsingborg har også flere populære turistattraktioner såsom "Kärnan" – et mere end 700 år gammelt tårn, som engang var byens fæstning. Dertil kommer et antal museer, historiske slotte, frodige haver, strande og smukke torve. Takket være den nære beliggenhed til Danmark kan du også snuppe en dagsudflugt til Helsingør ved at tage færgen over sundet.

Kundevurderinger: 4,5/5 (724 anmeldelser)
V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Fågelsångsgatan 1, 252 20 Helsingborg

Telefon: +46 42144420

E-mail: info@vhotel.se

Reception V Hotel

Betydningen af bogstavet V

Hotellet har en lang og traditionsrig historie, som går helt tilbage til 1850. Den nuværende hotelbygning blev opført i 1929, og hotellet hed på det tidspunkt Hotel Vega. I 1979 udviklede virksomheden sig   og skiftede navn til Hotell Viking. For at hylde hotellets historie valgte familien Jacobsson, som overtog virksomheden i 2014, at fortsætte ad V-sporet, men i en noget kortere version.

Vælg værelse

Mad og drikke

Morgenmad inkluderet

Morgenmad er et af højdepunkterne ved at bo på et hotel. Derfor inkluderet det er altid inkluderet i prisen, når du bor på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Morgenmad er også en meget personlig ting, og alle vil nyde det på deres egen måde. Best Breakfast betyder, at du kan mikse og vælge dig selv vidunderligt udvalg af smukke ingredienser. Med Best Breakfast får du en god start dagen!

Aftensmad plus kaffe er inkluderet for hotellets gæster

Der serveres en hovedret med salater, saucer og godt tilbehør:

søndag - torsdag 18.00 - 20.00

fredag ​​- lørdag 18.00 - 21.00.


Dertil er kaffe og kage som serveres i lobbyen alle dage 15.00 - 17.00 også inkluderet.

Saturday Bubbles V Hotel

Saturday Bubbles

Om lørdagen er det ekstra fristende at tage en pause på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Bestil et glas bobler og en ostetallerken, og lad dig synke ned i bistroens dejlige lænestole for en stund.



Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 350 SEK pr. nat.


Parkering

Bag hotellet er der tolv parkeringspladser. Hvis du vil sikre dig en plads, bør du booke på forhånd ved at kontakte hotellet. Portene er låst mellem kl. 23 og 07. Pris pr. nat er 255 SEK.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Udendørs parkering
  • Restaurant
  • Fika inkludert
  • Aftensmad inkluderet

Møder og konference

49

Hotelværelser

1

Mødelokale

0

Bio opstilling

V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection har ét mødelokale, som kan lejes til møder eller private middage. 

Konferencebooking

E-mail: info@vhotel.se

Telefon: +46 42 14 44 20

  • The moon

    Number of personsMax 10 gæster
    Area15 m2

    Lokalet The Moon har fast møblering i konferenceopstilling og er velegnet til mindre møder såsom bestyrelses- eller ledergruppemøder.

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter