Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western ToRVEhallerne

Skønt hotel i gastronomisk multihus

Best Western ToRVEhallerne er et spændende moderne multihus i hjertet af Vejle – med kun to minutters gang fra Vejle Station. Huset indeholder et stort eksklusivt loungeområde med gin bar, tre forskellige restauranter, samt en møde- og konferenceafdeling.

Det charmerende Best Western Hotel ToRVEhallerne i Vejle tilbyder 74 værelser i hele 6 forskellige værelseskategorier. Stilen er moderne og international. I alle værelser er der yderst behagelige senge, da hotellet mener, at en god dag starter med en god nats søvn.


Fitness

Som gæst på Best Western Hotel ToRVEhallerne i Vejle er der mulighed for at træne helt gratis hos Lido Fitness, som blot ligger 300 meter fra hotellet. Lido Fitness tilbyder en kæmpe fitnessafdeling på mere end 900 m2.


3 restauranter

I ToRVEhallerne har gæsterne rig mulighed for mange forskellige gastronomiske oplevelser. Hotellet huser 3 restauranter. På Oasia serveres luksus-sushi, japas, sashimi og wok, mens Jacobsen lokker med solide danske klassikere. Endelig er der det sydeuropæiske indslag Bistecca, hvor det italienske køkken forfører med et væld af specialiteter og steaks.


Megalounge

I hjertet af ToRVEhallerne finder du megalounge – 600 kvm. stor lounge med glastag til stjernerne og 14 meter til loftet. De smukkeste borde og bløde lædermøbler pryder lokalet. GINBAR i megaloungen tilbyder fantastiske cocktails, kolde fadøl og det gode glas vin.


Konference

Hotellet råder over 14 møde og konferencelokaler hvor det største har plads til 450 personer.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1.228 anmeldelser)
Best Western ToRVEhallerne

Fiskergade 2-8, 7100 Vejle

Telefon: +45 79427910

E-mail: info@torvehallerne.dk

BW Hotel Torvehallerne ginbar

Mere end 100 forskellige slags gin

I GINBAR i megaloungen findes et kæmpe udvalg af gode drikkevarer. Mere end 100 forskellige slags gin fra alle verdenshjørner, 100 forskellige slags cask strenght whisky fra The Scotch Malt Whisky Society, 30 forskellige slags øl og meget mere kan nydes i de hyggelige omgivelser. Her er åbent alle ugens dage.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Hotel Torvehallerne Oasia Sushi amp Wok

Oasia - sushi & wok

Et spændende køkken med fokus på de bedste og mest friske råvarer, der sammensættes til unikke smagskombinationer. Vores erfarne sushikokke står og laver alt fra friskrullet luksus sushi til varme snacks og smagfulde wokretter.

Bistecca - italiensk bistro og steakhouse

Menukortet er italiensk inspireret med fantastiske pastaretter, der er lavet med frisk spaghetti, bøffer af krogmodnet oksehøjreb med italiensk inspireret tilbehør og selvfølgelig vores pizzaer lavet med stolthed på surdej fra Brød By Vanilla.

Jacobsen restaurant

Jacobsen – Dansk Spisehus & Take away

Inspirationen til maden i Jacobsen er fra det danske køkken – godt hjulpet af Frk. Jensens Kogebøger – tilsat et pift og løftet ind i det nye årtusinde. Hotellet kalder det “vanedannende dansk mad med holdning.”

BW Hotel Torvehallerne Breakfast Restaurant

Den bedste start på dagen

Morgenmadsbuffet er tilgængelig fra kl. 07.00 til kl.10.00 mod en ekstra betaling på 125 DKK pr. dag pr. person. Kontakt receptionen for bestilling.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Op til 2 gratis børn pr. 2 voksne.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på udvalgte værelser mod et ekstratillæg på 250 kr. pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Under hotellet forefindes p-kælder mod betaling. Her findes også stik til ladning af el-bil.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Lounge/bar
  • Safety boks
  • Konferencelokaler
  • Festlokaler
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Renseri
  • Parkering ved hotellet

Møder og konference

74

Hotelværelser

14

Mødelokale

400

Bio opstilling

Hotellet har mange års erfaring med at afvikle møder, konferencer, messer og kongresser. AV-udstyr, lys, lyd og sceneteknik er i topklasse, og der er tekniker assistance i forbindelse med konferencer og arrangementer. Oversigt over lokalerne kan ses her.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.