Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Stångå

Familieejet hotel i det centrale Linköping

Lige ved siden af Tullbron i det centrale Linköping bydes du velkommen til Sure Hotel by Best Western Stångå – et personligt og hyggeligt hotel, der drives af familien Barpaulus. Her kan du forvente et behageligt hotelophold tæt på det meste i Linköping, uanset om du rejser i arbejdssammenhæng eller er på ferie med familien.

Prisvenlige værelser

Sure Hotel by Best Western Stångå tilbyder 41 dejlige værelser fordelt på enkelt-, dobbelt- og familieværelser. Værelserne er udstyret med eget badeværelse, behagelige senge, minibar, te og kaffe, hårtørrer og tv. Alle værelser har parketgulv og loftventilator.


Morgenbuffet hver morgen

Som gæst på dette hotel kan du hver morgen nyde en lækker morgenbuffet, som serveres i hotellets spisestue. Morgenmaden består af flere typer yoghurt, morgenmadsprodukter, brød og pålæg. Det bløde brød leveres af Gyllenbageriet i Linköping. Derudover er der pandekager, bacon, røræg, kaffe og meget mere.


Oplev Linköping

I Linköping er der meget at se og lave. For eksempel kan du besøge flyvevåbnets museum, Flygvapenmuseum, hvor du kan se flyvemaskiner lige fra begyndelsen af 1900-tallet og op til moderne tiders kampfly på tæt hold. Linköping byder også på Kinda Kanal, som er et kulturhistorisk minde, hvor du kan tage på en sejltur gennem smukt landskab og besøge de håndbetjente sluser langs kanalen. For børnene er der også legelandet Busfabriken og badelandet Medley.

Kundevurderinger: 3,6/5 (174 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Stångå

Tullgränd 4, 582 22 Linköping

Telefon: +46 13 31 12 75

E-mail: reception@stanga.se

Stångån, Linköping

Med inspiration fra byens å

Hotellets navn "Sure Hotel by Best Western Stångå" er forbundet med åen Stångån, der løber gennem det centrale Linköping, kun et stenkast fra hotellet. Stångån er lidt over 200 km lang og strækker sig fra søen Bringen til søen Roxen.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area Sure Hotel BW St ng

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 75 SEK pr. hund og nat. Kontakt hotellet direkte vedrørende tilgængelighed.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

I tilslutning til hotellet er der to offentlige betalingsparkeringer. Her kan man betale med kort, sms eller via Easy Park-appen.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.