icon

Sure Hotel by Best Western Centric

Lounge Sure Hotel by BW Centric

Funkishotel i Norrköping

Sure Hotel by Best Western Centric er et hyggeligt hotel, som blev bygget i funkisstil i 1929-1932. Hotellet tilbyder pænt indrettede værelser, parkering i garagen og en dejlig morgenbuffet. Med den centrale beliggenhed i den gamle bydel i Norrköping er du også tæt på alt, hvad denne östergötlandske by har at byde på.

Værelser med unik indretning

Hvert værelse på Sure Hotel by Best Western Centric er indrettet med unikke tapeter, tekstiler og detaljer. Her kan du overnatte på et bekvemt enkeltværelse, et rummeligt dobbeltværelse eller et større familieværelse. Værelserne har behagelige senge og badeværelse med bruser.


Spisestue og parkering

I hotellets hyggelige spisestue serveres dagligt en stor morgenbuffet, som indgår i prisen for hotellets gæster. Hen under aften serveres små retter samt øl og vin. Derudover tilbyder hotellet parkering i opvarmet garage mod betaling. På gaden uden for hotellet er det gratis at parkere kl. 20.00-08.00.


Oplev Norrköping

Norrköping er i høj grad præget af sin historie som fabriks- og industriby. I stedet for at fjerne industrilandskabet, da fabrikkerne blev nedlagt, valgte man at bevare og forvalte denne arv, hvilket gør byen til en seværdighed i sig selv. Når du besøger Norrköping, må du ikke gå glip af en tur i de gule sporvogne, der også er meget karakteristiske for stedet. Andre seværdigheder er kaktusbeplantningen, helleristningerne og elven Motala Ström, der flyder gennem byen. I Norrköping er du også tæt på familieeventyret Kolmårdens dyrepark.

Kundevurderinger: 3,4/5 (116 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Centric

Gamla Rådstugugatan 18–20, 602 24 Norrkoping

Telefon: +46 11129030

E-post: info@centrichotel.se

icon

Norrköpings første funkishus

Sure Hotel by Best Western Centric ligger i Norrköpings første funkishus, som blev opført af bygherren Otto Moberg. Da han kom hjem til Sverige efter nogen tid i USA, tegnede han en bygning, der skulle følge den såkaldte "amerikanske stil", hvilket betød, at ingen vægge var bærende. Det var på det tidspunkt en kontroversiel stil, og byggeriet var præget af mange ture i byggenævnet, inden det første spadestik kunne tages.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Sure Hotel by BW Centric

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kjæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 250 SEK pr. booking.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering i opvarmet parkeringshus mod et gebyr på 200 SEK pr. nat.


Øvrige tjenester

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Morgenmad er inkluderet
  • Safety boks

Møte & konferanse

Sure Hotel by Best Western Centric tilbyder ikke traditionelle konferencelokaler, men det er muligt at holde mindre møder for op til otte personer i hotellets selskabslokale. På visse tidspunkter er det også muligt at booke morgenmadslokalet, hvor der er plads til 28 siddende personer. Dette er gratis, hvis du bor på hotellet.

Konferansebooking

E-post: bokning@centrichotel.se

Telefon: 011129030

    icon

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.